söndag, februari 22, 2009

Yellow Snow

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=478171


Vintern är hemsk. Riktigt hemsk. Jag hatar vintern titta. Titta bara! Allt är insnöat. I Västerås som i övriga Sverige. Insnöat och insnöat. Då och då får jag påminna mig om detta. Jag menar när det är så vitt med vissa inslag av gula fläckar påminns jag av min väns förtvivlan. Varför kostar det 5 kronor att kissa för kvinnor på tågstationen i Göteborg medan det inte kostar något för män? Det är ju höjden av ojämställdhet, ojämlikhet, oliktänkande. För h-te, någon jäkla rättvisa skall det väl vara här i världen!

Jag gick således ut och förstörde denna idylliska parkeringsplats för cyklar idag, här i Västerås. Jag lade faktiskt en riktigt gul fläck där idag. Jag skämdes! Men med åtanke av min kvinnliga vän kunde jag inte låta bli. Måste kvinnor betala för att lätta på trycket så måste jag också vara solidarisk och pinka ute gratis. Sedan dröjde det inte länge innan några miljövänner kom och började städa. Ja, så trodde jag i alla fall innan jag kom på att det hela var en dröm och egentligen var ett önsketänkande om att världen skulle vara bättre. Att alla skulle få kissa fritt. Peace love and understanding. Earth wind water and freedom to piss.

Gud vare med Er, för nu har jag inte tidTilläggas bör att jag har gjort en video på detta där jag lade Frank Zappas musik i bakgrunden. YouTube vägrar att ta det med hänvisning till upphovsrätt, Windows moviemaker vägrar också att spara. Men vänta bara. Jag vägrar att låta mig stoppas! Har bara inte de rätta programmen med mig. Jävla snåljoppar. Och jag som hade höga tankar om Frank Zappa…. Pffff… Men nu är timmen alldeles för sen


Godnatt

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja hela detta tjafset med uphovsrätt hit och dit gör så att man kan hålla sig för skratt

ehja sa...

"Det är ju höjden av ojämställdhet, ojämlikhet, oliktänkande. För h-te, någon jäkla rättvisa skall det väl vara här i världen!"

Det där är dina ord. Eftersom jämställdhet ska dras till ytterligheter, varav "Fru Gårman" är värst, så tycker jag att man faktiskt kan ta på riktiga orättvisor. Såsom detta med toletterna på Nils Ericsson-platsen i Gbg.
Ni killar går rätt in på pissoaren och slänger fram era små penisar alldeles gratis.
Vi kvinnor får betala 5 kr för att komma in till en plåttoalett som man knappt ser för det blåa "håll borta knarkaren"- ljuset.
Ni kissar gratis och vi betalar för att släppa samma dos urin. Orättvist? Japp!

mr. kolumnen sa...

in absurdum