torsdag, februari 05, 2009

Min Pickup

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

Jag ser ganska lustig ut de gånger jag handlat. I vart fall föranledde dagens tur muntra kommentarer om hur mycket jag egentligen skiter och om jag har fått för mig att jag har en pickup.

Klart är att man får plats med hur mycket som helst på en sådan scooter, det finns ju bagage under sätet och på styret kan man hänga på ytterligare påsar. Men det bästa är ändå när man åker och tankar, då skrattar jag en hel dag. 40 kronor för en full tank som räcker en vecka. I like I like. Ni vet, kapitalister är ekonomiska (snåla).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vad dina kompisar i Hells Angels säger när du kommer smattrande på din moppe...Hahahha

Anonym sa...

Det är inte moppen som är avgörande, utan det är om man åker utan hjälm. Dvs. om han som kör vågar vara så tuff att åka utan hjälm i en storstad där det finns fullt med poliser och gärna överträda hastighetsgränsen här och var och gärna köra mot rött vid ett och ett annat trafikljus.

Den lasten som vi ser på moppen är en daglig skörd av väskryckning. Pappersrullarna snodde han av en barnfamilj på ICA Maxis parkering.

Det står att läsa om i GT idag !

Se här: www.gt.se/nyheter/mopedman_stal_toapapper.html

Jag är benägen att instämma. Kan man tanka sitt fordon till det låga priset så är man en vinnare !

Och sen är det faktiskt tufft när man kan glida ner i Nordstan och visa upp moppen för tonårsbrudarna i 18 års åldern...

Cykeljägaren !