måndag, februari 02, 2009

Gym

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

Idag var jag på ett gym för första gången i mitt liv och jag måste säga att jag kände mig fullständigt malplacerad. Bland killar som stånkade över skivstänger med biceps som mina lår kom jag där och tränade med mina fåniga gummisnoddar. Fy vad pinsamt! Men jag måste ha upp rörligheten i min axel om den någonsin skall bli bra och man måste ju börja någonstans.


Men i ärlighetens namn kunde jag samtidigt inte hålla mig för skratt när jag såg dessa män och kvinnor framför stora speglar som täckte hela väggar stå där med hantlar och allsköns olika maskiner och betrakta sig själva medan de monotont upprepade samma rörelse, stånkade och frustade. Det synes mig vara ett jäkla slöseri med tid om man inte av medicinska skäl måste. All denna ansträngning för fåfängan att ha en vältränad kropp, allt detta för att kroppen ändå sedan skall förgås av ålder och i slutänden multna bort långt nere under jord.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har Du vunnit på Lotto, eller är det mamma, eller rent av socialtjänsten som försörjer Dig?

Man ser en massa olika reportage från de mest skilda sammanhang, lägenheter från Thailand, renoveringar, inköp, kvitton, flygresor, motorcyklar... Inte ett enda inlägg handlar om att Du arbetar med något?


Hur kan detta komma sig att Du åker fram och tillbaka till Thailand? Har Du inget arbete?

Det blir ju billigt om man fårr allt stöd av den svenska socialtjänsten. Hyran i Sverige betald och en 4-5 tusen sådär som är värda hur mycket som helst i Thai

mr. kolumnen sa...

Är du avundsjuk?

Socialbidragsnormen är i Sverige ca 3000 kr utöver hyra. Hur det skulle räcka till biljetter hyror, hus renoveringar har jag svårt att se, så det kanske trots allt är min mamma som betalar allt, eller så har jag vunnit på lotto :-) Vem vet?

Mig veterligen så måste man arbeta för att få pengar. Vad jag arbetar med? Det min käre anonyma skribent behåller jag för mig själv.

Anonym sa...

"Är Du avundsjuk?"
Ja lite grann!

Tack för informationen om socialbidragsnormen. Det visste jag faktiskt inte. Nä bara det räcker väl inte, men om man jobbar svart och dessutom erhåller hyran betald i Sverige + 3000 spänn för att man är "svensk", och hyr ut sin andra lägenhet när man inte är där (skall tas upp i inkomstdeklarationen) så är man ju inte heller berättigad till socialbidragsstöd.

Det är bara Du (och spelbolaget) som vet om Du vunnit på Lotto! Och om Du inte berättat det för någon på någon fyllefest i Thailand förstås !

Är det sant att man måste arbeta för att få pengar? Wow !

Det fattade inte jag :))) ?

http://se.youtube.com/watch?v=F-OgXq4Lqyw


Ha en trevlig dag och gå gärna med i föreningen TFF för vi måste få in andra yrkesgrupper !

Anonym sa...

Finns väl flera sätt att försörja sig! Ett lönsamt sådant är att vara sjukpensionär utan att vara sjuk och jobba lite extra.

Anta ett netto på 15 per månad plus kanske 7-8 svart plus barnbidrag, helt ok :)

Anonym sa...

:)

det blir ju 15 + 8 + 1 cirkus

24 tusen i månaden.

har man hyra och räkningar i sverige för cirka 11.000 inkl mat. så har man ju 13.000 till horor i Thailand wow !


Då kan man ju knulla hela dagarna tills man spyr galla :)

"Vaddå andra yrkesgrupper?" Hahaha !

Jag måste vara ekonom ?!