tisdag, februari 24, 2009

Inkompetenta läkare

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

Två månader efter min olycka där jag skadade axeln och efter att ha skickat mig på sjukgymnastik, och efter att jag lyft i ”monstermaskiner", utbrister läkaren efter att jag klagat på ovanligt mycket smärta:
-Oj då, här var det visst en fraktur!


Jag har omedelbart skickats till akuten och väntar just nu på vad de ska hitta på med mig. Jag har hört att de kan komma att såga i nyckelbenet och allt möjligt trevligt som väntar på mig i de inre regionerna av denna tvivelaktiga byggnad som kallas Ortopeden på Mölndals sjukhus. Här har man ju haft flera skandaler med läkare som sedan visat sig vara bluffläkare med falska papper Följaktligen är jag lite skeptisk. Vad skall de göra med en axel som varit bruten i 2 månader? Förbaskade amatörer!! Detta skall upp i ansvarsnämnden!

Kl 17:29
Efter en hel dag på akuten kom ytterligare en läkare fram till att axeln trots allt inte var bruten, i vart fall inte nu, den var troligen bruten förut eftersom de klart kunde se benbildning. Jag fick en kortison/steroidspruta modell större rätt ner i axeln och skickades hem. Jag fattar ingenting Ny tid till någon axelspeciallist är bokad

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den sprutan Du fick var inte kortison, utan det var en helt vanlig saltvattenlösning som injicerades i rent uppfostrande syfte.

Anledningen till att vi inte lämnade saken på remiss, var av den enkla anledningen, att betalar man ingen skatt så skall man inte heller ha någon sjukvård.

Vår första diagnos med uttalandet om att Du hade brutit axeln, utgjorde ett led i en rikstäckande undersökning som heter "Hur reagerar patienten"?.

Anledningen till att vi såg en benbildning vid den sista undersökningen, har sin naturliga förklaringen i att axeln består just av ben. Inte sådana som Du går med, utan vanliga skelettben.

Att axeln inte är bruten just nu, behöver inte betyda att den inte kan bli bruten senare.

Vad avslutningsvis gäller våra kamrater på ansvarsnämnden, så anser vi efter en samlad bedömning att Du inte skall besvära dem med detta simpla ärende eftersom det endast tar tid, kraft och ekonomiska resurser i anspråk.

Avslutningsvis så förstår vi att Du inte fattar någonting, men det är vanligt bland bloggande hypokondriker.

Dock ser vi en möjlighet att Du kan bli remitterad till en axelspecialist, men då måste Du skriva en fullmakt att vi kan komma hem och banka ner Dig med basebollträn så att axeln verkligen hoppar ur sitt läge.

I övrigt önskar vi Dig lycka till.

I tjänsten,

Astrid Persson
Leg. Psykolog & Docent i Ortopedkirurgi

Sahlgrenska Universitetssjukhusets
Ortopeden, Avd 13 Mölndal

Tel. 031-343 17 01

Malin "ia" sa...

Omg, hoppas inte man stöter på denna läkare! :S
Hur som helst, ser att du nu oxå får inläggen på samma sett som mej. Tur att du klura ut de, för jag hade ingen aning om hur man gjorde :D

Anonym sa...

Omg? Kom bara så ska Du få smaka...