lördag, februari 07, 2009

En kyrkogård av svunna tider

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH


Ibland vill man bara vrida tillbaka klockan. Det var en härlig tid och vissa stunder glömmer man aldrig. Kreta, Dublin och så många fler. Snart fyller Kolumnen 10 år. Då kommer hela samlade decenniet ut.

Jackie fyller 7 år

Jag fick förresten en intressant fråga på kommentarerna nyligen: "Varför skriver Du på denna kolumnen hela dagarna?" Jag svarade ”Därför att när jag dör så finns det ett spår efter mig” och det kära vänner är nog en fråga inte många reflekterat över. Allt eftersom folk dör kommer det ju bli rena rama kyrkogården av bloggar som handlar om svunna tider, förhållanden och människor som inte längre finns vid livet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,

En mycket intressant aspekt med att skriva dagbok är att man bevakar sig själv, sin omgivning och de omständigheter som påverkar ens liv.

Jag är avundsjuk när jag ser mängden av det material som Du producerat och publicerat!

Inte för att resor och upplevelser skiljer sig märkbart åt, men tidevarvets intensiva fokusering på bloggande har aldrig legat för mig?!

Menar Du att Du vill bli ihågkommen genom denna blogg?

Mot bakgrund av hur Du skriver, kan jag notera att Du inte enbart har en 7-årig grundskola och injicerar amfetamin när Du åker runt på mopeden som föregående talare har diskuterat.

Jag har skickat ett mail till Dig, men av någon anledning har jag inte fått något svar?

Var det inte wojjen@qmail.com som Du hade?

Nåja, ha det så kanske vi kan höras på mailen !

Mvh
J