måndag, augusti 06, 2007

Saknar dig älskling

Mrs Darunee Wybraniec
i universitetsexamen uniform

6 kommentarer:

Anonym sa...

Se då till att skaffa henne ett visum ! Skicka henne 5000 dollar till ett flyg, så behöver Du inte förmedla dessa allmänintressanta artiklarna...

Det stör mina ögon att behöva läsa att Du drar omkring gåendes på motorvägarna med Din dotter, försöka inbilla oss att Du kan arbeta ( Det gör ingen inom societets kretsarna)... Har Du fått en hobby eller har Du bestämt Dig för att hålla en vit månad?

Nä ta fram fiolen och dra en vals för någon annan !

// Domaren

kolumnen sa...

Herr domare

Om Ni kände till Migrationsverkets regler skulle detta fall framstå tämligen klart såvida Ni inte glömt era glasögon som sist.

2005 sökte Darunee uppehållstillstånd – avslag pga att jag var i Thailand när jag kallades till intervju i Sverige
2006 sökte Daruneen visum – avslag pga av att hon kunde antas att inte åka tillbaka till Thailand
2007, Januari, ny ansökan om uppehållstillstånd, inget svar ännu
2007, 25 juni, äktar jag min maka, Darunee Wybraniec

Vidare, herr domare, finns register att titta i vad det gäller ägandeförhållanden. Vad jag vid mina sinnens fulla bruk känner till har jag tre st. boenden att tillgå i följande länder; Sverige, Polen och Thailand

När det gäller societet eller ej är jag (som herr domare kanske känner till) en konstnär i grund och botten, utbildad vid Göteborgs musikhögskola (antagen som 10-åring pga av min tallang), Cincinnatti University, Mannes college of music i NY samt Juliard i NY, Arbete vi Göteborgs symfoniker, flera frilansuppdrag samt konsertmästare vid Gävle Symfoniorkester.

Juridiken för mig (vilket också går att kolla i datasystem) är bara en ”bisyssla” som människor utan större intelligens kan ta sig an. För min del vid Handels i Göteborg. Det var det bara roligt och ett sätt att träffa just detta som herr domare kalla societet. Själv kallar jag dem för ”brats”. Då var det roligare att utbyta åsikter med en nämndeman häromdagen som herr domare säkert känner till.

Nåväl, herr domare, om man inte utför en och annan fysisk aktivitet, innefattande mycket magmuskelträning, vilket tycks vara tämligen sällsynt i Sverige och i synnerhet i de södra regionerna av Sverige, lär man som min gode vän och president i Hells Angels i Norge hamna på sjukan med en hjärtinfarkt.

Kanske kan det också vara så att herr domare aldrig hamnat i en nödsituation och då rent av skulle pissa på sig eftersom silverskeden plötsligt försvann. Vad vet jag. Men det finns bra blöjor idag.

Jag älskar min fru och innan du pissar på mig här på bloggen bör du i vart fall ta på dig en blöja så du inte även skiter på dig!

Med vänlig hälsning
Wojtek

Anonym sa...

Ja hon är fin. Var rädd om henne!

Anonym sa...

Herr Wojtek,

Att känna till Migrationsverkets regler är inte något som någon kan begära av en individ som inte sysslar med spörsmålen dagligen. Vad anbelangar Din redogörelse gällande Din nuvarande maka, så är det beklagligt att saker och ting skall utredas i år utan att någonting händer, alltmedan Svenska Staten släpper in terrorister på löpande band. Vad gäller Dina ägandeförhållanden i olika fastigheter, så är detta inget som personligen intresserar mig och jag förstår inte heller vad detta har att göra med saken? Du kan väl kanske ta Din fru till Polen istället om Du inte vill åka tillbaka till Thailand? Kanske sälja huset i Sverige om Migrationsverket inte anser att Din fru uppfyller de svenska kraven på invandring?

Vad sedan gäller diskussionen om societet så ser jag att Du inte har glimten i ögat baserat på Dina svar.
För övrigt så instämmer jag i resonemanget att "vilken idiot" som helst kan syssla med juridik. Att det sedan produceras kompletta dårar (som bara har läst till tentorna) som sätts i yrkesverksamt liv att bestämma över andra människor är väldigt olyckligt... Det borde införas mera krav på de som kommer ut. Jag kan kanske instämma att de är "brats", utan att egentlgen veta vad ordet ifråga symboliserar eller defineras.

Vad gäller NÖD så har jag upplevt detta vid många gånger. Dock skall jag ge Dig ett par uppmuntrande ord och det är att Du kan inte sjunka längre än till sjöbotten. På sin höjd ner i dyn, men sen är det bara en väg och det är upp... Avslutningsvis så skall Du berätta för mig vad Du menar med att "jag pissat" på Dig här på bloggen ???

Du har redogjort för Dina omständigheter och jag har kommenterat dem... Vad skulle jag ha sagt... Ojjaaaa vad det var bra gjort, vad synd det var om Dig, stå på Dig Wojtek... Vad menar Du? Ska jag tolka Ditt senaste inlägg som ett riktat hot gent mig ?

PS
I vilket sammanhang har Du talat med en nämndeman?
DS
// Domaren

kolumnen sa...

Jag pysslar inte med hot! �. och ja�. Du pissar emellan�t, tydligen utan att vara medveten om det. Men alla �r olika och jag innehar en liberal syn p� allt, s� h�ll till godo.

I �vrigt har jag att ta hand om annat just nu, som Domaren kanske noterat om inte glas�gon �r borta igen

Anonym sa...

Wojtek,

Det räcker att säga; Kan Du hjälpa till, så skall jag se om jag klarar detta....

Men Du kanske är en så stolt person som aldrig frågar om hjälp, så därför får jag avvakta.

Ha det.

Mvh
Domaren.