onsdag, augusti 29, 2007

Njut

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/spanien/article653328.ab
Visst är det bra med motion! Han är inte den första, inte den sista heller för den delen!

Jag tror att jag håller mig till min livsstil som innebär att njuta av livet

Må gott, resa och dricka goda viner. Sex och familj och kanske så småningom mera familj. Karriär, stress, nää, det är inget för mig. Bara pengarna räcker till ett skönt liv är jag nöjd. Och så folk, glöm inte familjen, och för den delen glöm aldrig att livet kan vara slut i nästa sekund. Stroke, hjärtinfarkt, cancer…

NJUT NU!

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Vin, kvinnor och sång hela natten. Imorgon kristendom och sodavatten."

Att drabbas av leverförfettning är inte ett bra tecken. Levern har då inte hunnit ta hand om alkohol och lagrar det som fett. Ett par vita veckor gör ofta susen, men som sagt, inte ett gott tecken.

Skål

Anonym sa...

Det kan också bli så att man får stora feta homorojder i arslet som leder till att man inte kan skita normalt. Och kan man inte skita normalt, så slutar hela kroppen att fungera, och då är det lätt att ta sig en jävla stänkare till.

Har man fått en mun så skall man väl använda den till att dricka sprit med. Om livet vore helt smärtfritt, så hade väl inte gud placerat massa nerver i kroppen. Nä, det skall kännas att man lever, och att levern vill hoppa ur kroppen. Varför har gud placerat stjärnorna på himlen och varför växer det hår i näsan? Det måste väl finnas en anledningen till alltihopa?!

Ett par vita veckor kan skada näshåren, så det är bättre att byta vodkan till finaste whiskeyn istället.

En fet lever är status. En stor mage visar på välfärd. Lite andfåddhet och gråa hår får man räkna med på vägen upp till stjärnorna.

Anonym sa...

"Det är lite spännande, säger Hedlund."

Vinterkräksjukan redan här
Vinterkräksjukan tycks ha kommit tidigt den här säsongen. Sedan förra veckan är fyra avdelningar på Östra sjukhuset i Göteborg utslagna av sjukdomen. Det förvånar Smittskyddsinstitutet, uppger Göteborgs-Postens nätupplaga.

Även andra sjukhus i Syd- och Västsverige har drabbats.

Patienter och personal har smittats av caliciviruset och det brukar inte vara aktuellt så här tidigt på säsongen, enligt Kjell-Olof Hedlund, chefsmikrobiolog på Smittskyddsinstitutet.

- Laboratorieresultat från Göteborg visar att viruset inte är av de vanliga, kända sjukhusstammarna. Det är lite spännande, säger Hedlund.