söndag, december 19, 1999

Spanien anno 1999 - Dag 5

Sondag den 1999-12-19 kl 16.45 pa hotellet

Idag vaknade jag ganska sent efter att ha varit pa den dar konserten igar. Spansk hardrock, inte alls illa far jag saga. Det for omkring flaskor, vatten i luften och musiken var verkligen stenhard (Pelle ga och gom dig) och jag maste saga att jag aldrig tidigare har sett ett sadant os pa publiken. Det var inte bara framme vid scenen som det rorde pa sig utan ta mig f-n hela publiken. De var som helt galna, verkligen helt loss. Jag har inte sovit mycket foljaktligen och sa har jag inatt dessutom kommit pa att detta som jag skriver kanske kan vara vart att putta ut pa natet. Kanske ar det nagon stackare som kanner igen sig i mina tankegangar, eller nagon som ar nyfiken nog att ta del av mitt liv. Kanske skulle jag gora det av en annan anledning, namligen den slags direktconnection man skulle fa med de som nu kan tankas vara nyfikna pa vad jag gor har. Jag vet bara att nar man gor pa det viset blir det lite si och sa med sanningshalten pa uttalandena, alltsa nar man vet att nagon annan kommer att lasa vad man skriver. Jag kanske vantar, kanske ett par ar, kanske puttar jag ut det pa natet imorgon, far val se.

De dar negresserna har gor mig fullstandigt galen. De ar sa jakla snygga sa det ar helt vansinnigt. De dar lackra sma rumporna och de uppnosiga brosten, uffff. Har inte gjort mycket alls idag mer an detta med html-kodningen. Nu skall jag i alla falla att forsoka vila lite for jag skall ut med en engelsk konstnarinna som bor har pa hotellet. Det verkar i ovrigt vara ganska manga som bor har permanent. Det ar ju faktiskt trots allt valdigt billigt att bo har. Jag betalar mindre har an vad jag skulle betala i hyra hemma i Goteborg.

Hursomhelst sa skall det bli trevligt att prata lite med en riktig manniska. Men jag far ju saga att hon varken ar snygg eller s a s pasattningsbar (da far man a bra manga ol i sig) men val trevlig till sattet och det ar precis vad jag ar ute efter. Kom ocksa till slut i samsprak med negresserna nar jag var i receptionen och betalade for min hyra. De, eller rattare sagt en av dem hjalpte mig att komma overens med han som satt i receptionen som f o inte ens verkar veta vad han heter. Negresserna kommer fran Liberia och bor har mer eller mindre permanent. Jag har en liten misstanke om att de fnaskar for de ar ute sent om natterna och det duschas forfarligt mycket, aven nar de kommer hem om natterna och mobiltelefonerna ringer standigt. Jo jo, alla satt att tjana pengar ar ju bra utom de daliga bruka man ju saga. Sanningen ar ju den att jag i alla fall tycker de ar assexiga och om en sadan liten sak kom och erbjod sig vete katten om jag hade backat. Men a andra sidan skulle jag vilja se den kille som gjorde det, forhallanden och familj till trots. Men det ar klart, vis av erfarenheten skulle JAG nog tanka mig bade en och annan gang om jag hade ett fast forhallande.

Helt plotsligt blev livet lite roligare att leva. Jag skulle nog trivas ganska bra om man stack ivag sa har en lite langre tid. Det skulle vara spannande att forsoka att klara sig pa egen hand sa har.

Theresia ringer fortfarande inte. Jag vet inte om hon nu tycker att jag ar sa acklig som sticker ivag hit eller... Jag vet inte mer an att hon AR svar att forsta sig pa och att jag de facto saknar henne.

Kl 18.20 pa hotellet

Sa nu skall hon snart komma. Jag tror att hon presenterade sig som Carmen, jag ar sa dalig pa det har med namn sa jag borde skammas. Naval kommer hon sa kommer hon, och jag tror att hon kommer, det kommer sa att saga bli svart att undvika mig har i korridorerna annars. Vi sa kl 18.30 och har hon lite stil ja da dyker hon inte upp innan dess i vart fall. Jag har ju ocksa gjort ett smart drag idag (he he). Jag tvattade alla mina klader och nu har jag fatt satta pa mig de blota for att de skall torka pa kroppen. Det blir kul det har, alltsa att knalla omkring med en blot flack i hacken.

Naja, det ordnar sig val med det. Vad kallar man forresten en sadan traff pa svenska nar man s a s helt forutsattningslost traffar nagon. Det finns val inte overhuvudtaget eller? Pa engelska heter det ju en date men pa svenska. Ar det sa att vi i Sverige forvantar oss att om man traffar en okand kvinna (man) maste det nodvandigtvis leda till att man ligger med varann och om sa inte sker ser man det som ett misslyckande? Jag vet inte, det kanske bara ar jag som borjar att bli juridikskadad och skall reda ut varje begrepp in i minsta detalj.

Kl ar 18.25 nu och det borjar att bli skymning pa dessa breddgrader. Mina foraldrar har fortfarande inte ringt trots att jag igar var pa Fritidsresors kontor och lamnade mitt nummer till personalen som skulle leta reda pa dem. Jag tror de ar mera slappa har an vad de brukar vara. Att vara reseledare... skit samma jag hinner inte att skriva om dem nu men jag har banne mig inte mycket gott att saga om dem som jag stott och blott med. Kanske har det att gora med min attityd dar jag for det mesta ar val palast om det som galler varvid de intar nagon slags forsvarsstallning men till detta far jag aterkomma igen langre fram. Nu ser jag fram emot att prata med nagot annat an ett tangentbord och Internet.


Kl 03.30 pa hotellet

Jag ar full! Theresia ringde. Jag har traffat nya manniskor, bade en hona och en hane har pa hotellet och det kanns j-gt bra.. Jag knullade inte och nu skall jag sova!

Inga kommentarer: