torsdag, mars 05, 2009

Nya leksaker

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

Astrologen hade fel, det blev ingen vinst på Lotto, vilket berodde på en enkel felräkning, ett slarvfel på ca 199 år (j-a nolla) Jag kommer därmed inte spela mer på lotto innan dess utan kommer nu att parkera mig framför TV:n de åren tills det är dags att spela igen.

Vi har nämligen skaffat samtliga svenska betalkanaler som finns. I det ingår 14 rena svensktextade filmkanaler, Canal+ och alla TV1000, TV4+ och Showtime. Och så har vi en parabol riktad mot satelliten Hotbird. Den renderar ca 1.400 kanaler från hela världen. Särskilt spännande är den arabiska porren. Av någon anledning kommer det största porrutbudet från de arabiska länderna.

Nu slipper jag fundera på att sedlarna i kuddarna är gamla och har nu istället fullständig underhållning att förtränga sådana obehagliga sanningar med. Naturligtvis har vi idag också beställt en 63’ plasma TV från Samsung för 38.000 kr, med kraftigt hemmabiopaket från Yamaha för 33.000 kr. Sedan skall allt ut från favoritrummet utom sängen datorerna och TV:n med tillbehör, ja det vill säga om jag orkar ringa min privata designer och om hantverkarna kan renovera tillräckligt fort. Gud vad jobbigt det är att planera allt sånt.

Halleluja, Amen

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså

Jag känner ett stort medlidande med Dig för jag vet hur jobbigt det är. Först får man en j-vla massa kartonger som man skall packas upp. Oftast är dom nitade med en massa stift som verkligen sitter. Jag brukar ta fram en gammal slö kökskniv och gå lös på kartongerna i denna delen så att nitarna sprutar. Därefter skall man lyfta upp innehållet som sitter inpackat i vitt stöddämpande material som går i tusen bitar om man råkar bryta desamma.

När man väl fått upp sina lyxvaror (som man alltid är så välunnad att få) så ser man en bunt med otaliga manualer och en massa fjärrkontroller. Väl efter att man försökt städa bort kartonger och förpackningsmaterial (man vill vara redig och ha fint) är det dags att försöka koppla in anläggningarna.

Allt på plats och sedan tittar man på de fyra fjärrkontrollerna. En till Satteliten, en till DVD:en och baslådorna, en till parabolen och sedan en till tv:en.

Varfan skall jag trycka?

Jag gjorde så att jag lät en erfaren tekniker installera allt och dra alla kablar så att jag kunde sätta mig i soffan för en helkväll. Då står det. Du har inget abbonemang Ring kundtjänst?

Man rycker upp telefonen och kan konstatera att "vänligen vänta, Ditt samtal kopplas fram så fort som möjligt. Du har plats 76 i kön"

Mobiltelefonen tickar. 78 spänn där. När man sedan kommer fram så får man veta att man skall göra en "reset" på alltihopa.

3 timmar har gått.

Kärringen har somnat för hon såg fram mot att se porrfilm. Jag sitter desperat kvar för att få igång tv tusen och när jag till slut konstaterar att dom k-ullar på min nya breda färgbildsskärm så rusar jag in i sovrummet för att ruska liv i kärringen, men hon sover så djupt att det inte går att få liv i fanskapet.. Ursäkta !

Springer tillbaka till tv:en i bara kalsongerna. klockan är 2.45 och filmen slutar.

Det är alltså bara att gå och pissa och gå och lägga sig.

När man kliver upp på morgonen så fungerar allt. Kärringen har satt igång alltihopa !?

hur f-n gjorde hon?
Jag blir skamsen. Jag berättade ju att jag minsann kunde klara detta när jag packade upp.

Ok. Vi har inte arabisk porr på vår tv men å andra sidan skulle jag aldrig vilja se buskmuskiga tjocka kvinnor i slöja som har sex?Eller är det inte så?

Hälsningar
Sture Larsson
Kvarnarbetare

mr. kolumnen sa...

Alltså installation o det överlåter jag på proffs. Däremot är fjärrkontrollerna ett j-a skit. Jag har 8 (!) fjärrkontroller eller fjärrkontrollliknande saker på mitt nattduksbord. Måste fråga min designer vad man ska göra? TV, TV-bredband, TV-parabol 1, TV-parabol 2, DVD, Video, Trådlös telefon, mobiltelefon!

Arabiskorna är vidare mycket sexiga, inga slöjor där inte. Kanske skulle jag avlägga en visit i Marocko igen där jag också har tillgång till bostad

mr. kolumnen sa...

Glömde, nu kommer en fjärrkontroll till att tillkomma, hemmabionanläggningen! Då blir de 9. Någon som har ett tips? (Och inte någon sketen universalfjärris från Clas Ohlson som inte fungerar)Och jisses, en till tll den planerade duken och en till till projektorn. 11 st!!! Det här kräver mycket eftertanke

mr. kolumnen sa...

Och så var det en till att dimma ljuset som jag glömde, Det här är inte klokt, det blir ju tretton. Tretton kan man ju inte ha, det är dålig karma, så minst 14 blir de. VAD SKA JAG GÖRA?

Anonym sa...

Detta är ett reellt och verkligt problem som bör tas på allvar.

Det är min bestämda åsikt att lagstiftning bör instiftas på området. Mitt förlag är som följer:

Lag (2009:2918) om fjärrkontroller i konsumetförhållanden.

§1 Vid köp skall leverantören alltid se till att konsumenten endast får en fjärrkontroll.

§2 Med fjärrkontroll avses sådan utrustning som avses att fjärrstyra apparatur på avstånd.

§3 Leverantören skall vara skyldig att leverera teknisk utrustning som fungerar som konsumenten, och som samma varor i allmänhet är tänkt att användas på ett enkelt vis.

SKADESTÅND

§4 Kan inte leverantören uppfylla sina förpliktelser enligt kundens önskemål, skall leverantören vara skyldig att ersätta konsumenten enligt följande:

1. Ta tillbaka varan och ersätta konsumenten med en smal prostituerad under 24 timmar, eller
2. Kan inte varan tas tillbaka, skall konsumenten ersättas med två av konsumenten utvalda prostituerade, eller
3. Konsumenten får välja påföljd efter egen preferens.

ÖVRIGT

§5 När konsumenten har beställt "betal tv" skall konsumenten anses ha tagit ett sådant steg att konsumenten därefter inte är intresserad av public service i alla former, vilket även innefattar INTERNET TV.

UNDANTAG
§6 Vill konsumemnten någon enstaka gång se på ett program producerat av SVT, som inte finns att tillgå på betalkanalen, skall konsumenten bli förpliktigad att betala TV AVGIFT till den skyddade verksamheten som bedrivs i Kiruna och som ger lön åt teaterdirektörer och annat löst folk.


Detta förslag ligger för tillfället hos lagrådet, som i kommande vecka återkommer med förslag på om lagen är gilitig i förhållande till grundlagen (vilket det är) och om EG rätten sätter några hinder i vägen (vilket inte blir fallet eftersom det bor över 250 milj. personer i EU)