lördag, mars 07, 2009

Blondinballe

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

Jag sitter här och gråter över att kycklingen inte blivit tillräckligt brun! Riktigt sorgligt. Men annars har det varit en bra dag, men ganska seg.


Idag har jag inte gjort mer en att suttit på ett litet café på Avenyn i Gbg. Till min förvåning träffade jag fröken Blondinballe. Hon hade tydligen hört talas om min blogg och vi började småskvallra om alla onödiga bloggar om rättssamhället och jämställdhet och så förstås hennes skola. Hon bestämde sig att följa med mig hem och se på mitt stora hus o mina nya fina inköp (62 tums plasma TV osv) och hon blev tydligen väldigt berörd av mina historiska tavlor eftersom hon till min stora förvåning ville köpa en.

Senare på kvällen följde jag med henne till hennes hotellrum för hon skulle byta om. Det var mycket spännande. Sedan gick vi ut och tog oss var sitt glas rött vin. Det var mycket trevligt och vi blev nära vänner.

Hon sa att hon skulle komma förbi fler gånger och självklart svarade jag att hon alltid var välkommen hit. Då gick vi ner och fixade kopior på nycklarna hem till mig. Jag köpte hjärtan till henne på nycklarna. Det var lite gulligt tyckte jag.

---------------------

Idag har jag på mig en 50-baths tröja från Thailand och ett par riktigt fina skitiga jeans och ett mobilband runt halsen som jag fick gratis av nyckelmästaren som var riktigt läcker;) och gråa fina tubsockor

KÖSS PÅ RÖMPAN
Imorgon blir det pungrakningstips :D

XOXO KOLUMNEN ;) RAAWR
Driven och målmedveten gubbe som ligger i sängen och tittar mest på melodifestivalen samt bor i Örgryte i Gbg


http://blondinbella.se/om-expressens-lop-idag/
http://blondinbella.se/smygstartar-med-varskor/#_kommentarer

1 kommentar:

Anonym sa...

ibland undrar jag vem som är knäppast här, du ellerhon?