lördag, mars 14, 2009

Melodifestivalen 2009

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

Som vanligt tippade jag 100% rätt :-) Jackie är som vanligt arg :-) ”DU SKA ALLTID HA RÄTT PAPPA”

//Tingeling

http://kolumnen-sweden.blogspot.com/2008/05/slutkommentar-om-eurovision-song.html

Bästa låtenLåten handlar om min kära bror som kommer imorgon och hälsar på

3 kommentarer:

Anonym sa...

Pappa har alltid rätt!

Men jag utgår naturligtvis från förhållandet till mina egna barn.

Melodin med Caroline af Ugglas var av sådan dålig kvalité att den hade goda chamser att vinna festivalen och det tyckte också den internationella juryn. När jag frågade mina barn vad de tyckte om af Ugglas melodi så fick förklarat att Du "suger pappa..." Vinner den så kan vi sluta att titta på melodifestivalen.

Nu var inte Snälla Snälla någon av min favorit. Den klart bästa melodin var HEAT med "1000 miles" utan tvekan ! Men det tycker jag för att jag är ett stort fan av dansbandsmusik.

Sedan kan jag tycka att konferenciern var en aning fräck... "Vi har x antal kvinnliga artister x antal manliga artister och sedan ett mellanting när hon syftade på Alcatraz... Osmakligt uttalande !

Sen har vi idioten från Göteborg som uttalade sig om att globen var en "böld i arslet..." Var han rolig eller ? Jävla idiot !

Rätt låt vann inte ! Utan ALCAZAR var en klar vinnare... Precis nästan lika bra som TINGELING !

mr. kolumnen sa...

Håller till 100% med om HEAT. Absolut. Kanonlåt även om de verkligen såg fejk ut. Inga hårdrockare direkt men skitstark låt och fantastisk röst. Men sammantaget såg de ut som en övervintrad Europe.

Nu handlade det om att TIPPA, om jag lyckades att TIPPA rätt VINNARE, och det gjorde jag, och det gör jag år efter år

Anonym sa...

Tack för medhållet vilket innebär att jag kan sträcka lite extra på ryggraden idag. Håller med i kommentaren om att gruppen kanske var lite av ett övervintrat Europe men å andra sidan bekymrar detta inte mig. Jag kan anse att detta var lite tyngre än den "fjortis pop" som Europe presterade. Ok Europe hade även ett par tunga bra låtar men mest var det melodiös radiomusik.

Självklart har jag förstått att det handlade om att TIPPA och jag vet att Du är en fena på detta. Jag tippade också, men inte på HEAT utan på vinnarlåten utav det skälet att melodin var ok, lite nytt med opera sång osv... Jag är 2000 spänn rikare men jag gillar 1000 miles mera ändå!

Hmmm.. När jag ser på mitt ovanstående meddelande så nämner jag att Alcazar var en klar vinnare. Det var dom också, men de vann inte. Alla var bra och ingen skall känna sig dålig. Inte ens den låt som kom tvåa eller sist.

We are all winners. Even the loosers.