måndag, mars 23, 2009

Diagnos efter trafikolyckaÖversättning

Den stora kulleden i axeln sitter snett, dessutom växer där ben som inta ska vara där. I axeln finns tre muskler som håller ner nyckelbenet, dessa är av. Dessutom är senan som sitter i muskeln som lyfter armen i sidled skadad eller av. Behöver jag tillägga att det gör ont?

Någon som känner till en bra advokat med specialisering på försäkringsärenden?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skicka över handlingarna till mig så skall jag ordna Ditt case. Bilägg även Ditt försäkringsnummer, dag för skada, vilka åtgärder som vidtagits, vilka bestående meen upplever Du att du fått, hur begränsar detta ditt yrkesutövande, vad hade Du för planer inför framtiden i yrkeshänseende, vilka faktiska kostnader har du haft, var hände trafikolyckan, är det polisanmält, var du vållande, har du olycksfallsförsäkring, hur ser de villkoren ut, har du konstanta smärtor, hur påverkar smärtorna din dagliga livsavföring, de sociala bitarna, har du blivit tvungen att avsluta någon sport, kan du sköta ideella uppdrag, hur har omgivningen påverkats av dina skador...

Sammanställ allt och skicka till mig så skall vi tag tag i ärendet. Glöm ej Ditt försäkringsnummer.

mr. kolumnen sa...

Det blir ev operation, besked om det snart, därefter rehabilitering, först därefter aktuellt med försäkrigsfrågan, invalidtet, livsföring mm, just nu fortfarande akut sjukdomsfas

Anonym sa...

Vad jag i nuläget kan konstatera är att det i vart fall föreligger adekvat kausualitet mellan Dina svåra smärtor och den sinnessjukdom som kommer till uttryck i det sista videomeddelandet där Du nu har tagit på Dig en läkarrock och svamlar på latin? Men det är också ersättningsgillt eftersom smärta kan driva vilken klok och förnuftig person som helst till vansinne.

Nää. Jag vill ha en kontorsbas i Thailand. Går detta att ordna tror Du?

Det finns mycket stora projekt att diskutera. Jag tror att det kan vara dags att sätta sig ned, ta reaktionsklubban och slå varandra på knäna.

Anonym sa...

Ursäkta. Det var ju Din bror som talade.

Anonym sa...

,,börja jobba förfan..vad du gnäller o gnäller,hela tiden..försök att röra i en gryta på 80 liter risgrynsgröt så ska du se att du blir av med din träningsvärken..kram Tarja

mr. kolumnen sa...

Gnälla? Med 4 muskler av? Ska jag då skyffla risgrynsgröt? Eller tycker du att jag istället ska skyffla pengar som jag gör nu?

Vissa använder hjärnan och får skyffla, andra får röra i grytorna och på sin höjd smaka

//kram ww

Anonym sa...

kram från mig också. att skyffla pengar hela dagarna är faktiskt lika krävande som er som rör i grytan och som inte har så hög utbildning.

Anonym sa...

Jag har ju sagt att det inte kan växa ben på axlarna. Benen har Du förhoppningsvis under magen, du vet dom Du går med.

Jag har nu skiljt mig både från Gunnar och Achmed och skulle vilja be om ursäkt för mitt tidigare uppträdande. Det var Achmed som menade att jag skulle vara påstridig.

Vi har varit i rätten och nu är allt uppklarat. Jag fick behålla min tjänst och Achmed fick sluta.

För att gottgöra Dig så skulle jag vilja föreslå att vi kunde träffas här på Mölndals sjukhus. Jag kan skriva ut ett intyg till Dig precis så som Du vill ha det under förutsättning att Du tar mig på mitt tjänsteskrivbord och uppfostrar mig så att jag vet att jag inte skall vara dum i fortsättningen.

Ta på Dig läkarrocken, ha ett stetoskop runt nacken och några pennor i höger bröstficka. Har Du en gammal sökare så fäst den på den andra fickan. När Du kommer så skall jag boka in tre timmar i mitt mötesschema så att vi inte blir störda.
Astrid Persson
Leg. Psykolog & Docent i Ortopedkirurgi

Sahlgrenska Universitetssjukhusets
Ortopeden, Avd 13 Mölndal