fredag, januari 26, 2007

Sexscen med Ebba Hultkvist

I dagens Aftonbladet” http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,985284,00.html gick att läsa följande: ”I ett klipp ur biofilmen ”Detaljer” har Ebbas och Jonas rollfigurer sex mot en diskbänk. Ebba Hultkvist är nu upprörd över att scenen kopplas ihop med porr”.

Vissa människor gör skäl för benämningen ”bimbo”. För hur är man annars funtad om man först spelar en sexscen och sedan blir upprörd över att sexscenen kopplas ihop med sex och sprids på Internet? Sedan brister ut ”Borde man inte kunna anmäla de här människorna? Det är ju en kränkning mot mig som person” för att sedan beslutsamt konstatera att ”Vi får ta itu med det där. Det är för jävligt och de är tragiska människor”

Bara en upplysning fröken Ebba Hutkvist. Det finns undersökningar som säger att upp emot 80% av Internet består av porr. Undrar varför? Det måste vara en massa tragiska människor där ute

Titta på klippet här:


Läs gärna
http://epilogen.blogspot.com/2007/01/lets-knull.html

8 kommentarer:

Anonym sa...

Din obotliga dyslektiker! Du får ju ta och läsa artikeln ordentligt innan du spottar ur dig något, som någon annan trashig kvällstidningsjournalist. Det är ju inte filmklippet hon är upprörd över, utan de fejkade porrbilderna som ligger ute på nätet. Amatör!

mr. kolumnen sa...

Bäste herr läskunnig

Ebba Hultkvist är indignerad så fort det vankas medieuppbåd. Inför första programmet av Let´s dance var det något om jämställdhet och slitsade kjolar, bara för att sedan åma sig inför kamerorna i den allra kortaste klänningen.

Inför omgången 2 var det sexscenerna.

Jag noterar med förvåning att intet ljud hörts om Ebba inför omgång nr 3.

Jag får be ”läskunnig” läsa mellan raderna ty det som står där tilldrar sig en intelligent persons intresse

Anonym sa...

Det kan hävdas att hon framstår som tjurig så fort det skrivs något om henne. Men faktum är att om du läser expressens motsvarighet till den aktuella artikeln i sosseblaskan så framstår hon som raka motsatsen då ämnet tas upp. Du må se dig själv som en förbannat intelligent isbergstekniksförfattare, och borde väl då också inse hur förbannat mycket en journalist kan styra över framställningen av en persons humör m.m. En glad Ebba säljer inga lösnummer.

Anonym sa...

hej grundlurade människa.

tänk att det finns människor som tror på allt tidningarna skriver... väx upp, tro inte att du känner en människa bara för att du sett en del intervjuer eller läst i expressen.... välkommen till mediasamhället, du grundlurade!!!!

från en som hatar medievärlden och är glad att ha ett eget liv att ha ett eget liv att leva!!

mr. kolumnen sa...

Du menar förstås från en bland ca 400 om dagen som sökt på begreppet ”sexscen med ebba hultkvist” ;-)

Lycka till med det egna livet

Anonym sa...

Ojsan, när man får kritik tar man till personangrepp. Snälla lilla gubben, kom med något bättre. Lär dig vad internet handlar om innan du ger dig ut på det och väx upp lite.

mr. kolumnen sa...

Ha ha ha, mmmm...

Anonym sa...

En erotisk sekvens i en film. Trams.