onsdag, maj 21, 2008

PolarprisetPolarpriset är ett internationellt musikpris instiftat av Stikkan Anderson 1989. Priset ges till individer, grupper eller institutioner och ska "ges för betydande insatser inom musiken och/eller musiklivet, eller för insatser som bedöms kunna bli av stor betydelse för musiken eller musiklivet, och skall kunna avse alla områden inom eller med nära anknytning till musiken".

I år gick detta pris till två helt lysande musikpersonligheter. Renée Fleming och gruppen Pink Floyd. Gruppen Pink Floyd har en betydelse hos alla. Det finns ingen som är oberörd. Har man varit på någon av deras konserter live vet man att man varit med om något som inte går att beskriva i ord.

… och så sitter det sådana gråa råttor som den i klippet ovan och bjäbbar. Hur kan han ens ifrågasätta valet av årets pristagare? Men han kanske tycker att han vore värd priset? Usch vad upprörd jag blir av sådana...

http://www.polarmusicprize.com/newSite/se/2008.shtml

4 kommentarer:

Anonym sa...

För fan vilken irriterande snubbe. Tydligen kan han inget om Floyds historia. Gå tillbaka till håla och lyssna på tråkiga indieband.

Anonym sa...

"Jag tycker att man ska försöka hitta artister som har en konstnärlig integritet". Ja då finns det väl inget bättre val än Pink Floyd?

Vaddå Pink Floyd gör samma sak om och om igen? Piper/DSOTM/Wish you were here/The Wall/Pulse Tour och allt Pink Floyd har gjort är väl fan inga upprepningar? Denna såkallade musikjournalisten verkar ju ha noll koll.

HAIL Pink Floyd och Led Zeppelin

Anonym sa...

Typiskt uttalande av "en som vet". Korkad Kuluturvetare!!!

Anonym sa...

Den killen borde vara matskribent eftersom han har slarvsylta istället för hjärna