fredag, april 04, 2008

Höga vågor


Hej igen! Nu ska jag terrorisera er igen med min intressanta dagbok.

Idag var ungefär som igår. Vi åkte till en annan strand som heter Karoon den ligger närmare Patong. Det jobbiga var att det tyvärr inte fanns någon skugga där och höga vågor med små små rester av brännmaneter i och vattnet brändes. Men det är väldigt vackert där och havet är alldeles klarblått och sanden är kritvit och mjuk. Det är också lite lugnare där än Patong beach där vi bor. Så om man vill ligga o sola och ta det lite lugnt ska man åka dit.

I dag var det jättevarmt och jag blev ännu mera solbränd. Det var runt 50-60 grader i solen där vi satt.


Imorgon då händer det grejer. Vi har hyrt bil och ska åka neråt i landet till Hatyai och träffa Dadas föräldrar. Det ska bli skoj

See Yah!!
Writen by: Jaqueline Wybraniec

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer straxt??????

Anonym sa...

OBS! Se upp för brännmaneterna. En tioårig svensk flicka dog för någon dag sedan i Thailand efter att ha bränt sig på en manet. Tydligen kommer dessa farliga maneterna in till stränderna under lågsäsong som kommit tidigare i år. Enligt svensk media är detta något man talar tyst om för att inte skrämma bort turisterna. Så simma inte ut för långt och håll uppsikt!

Anonym sa...

Som anonym ovan säger var försiktig Jackie,brännmaneter är farliga där nere ,även om man inte dör så förstör du hela semestern.Det är som brännskador.
Hoppas du får en kul dag i morgon,ta det försiktigt med Dada´s familj bara så att du inte chockar deras muslimska själar.
Hälsa Pappa och ge honpm en stor kram. Vi ses!...... Lisa

mr. kolumnen sa...

Allt lungt har. Vi lever. Nya inlagg utlovas inom kort, imorgon