fredag, april 11, 2008

En dag med pappas kompisar

Hej hej igen!!

Idag jobbade Dada så jag och pappa fick lite tid att gå ut och göra saker med hans kompisar. Först var vi hos Lasse och hans underbara hund Sessan. Hon bits jättemycket. Det är jobbigt men hon är snäll också.


Innan vi var hos Lasse var vi och tvättade pappas motorcykel. De tvättade den inte ordentligt första gången så vi var tvungna att åka tillbaka. Vi var också och kolla på en ny motorcykel som pappa ska köpa. Det är en Honda Air Blade.

Vi gick också ut och träffa en kille som heter Paul. Han är engelsman och pratar brittiska med ett extremt uttal. Vi satt och snacka med honom och hans kompis Shawn. Han är också engelsman och är en sjukskörterska. Han är väldigt smart och snackar både politiskt, roligt och intressant. Vi satt på en bar där en gravid tjej jobbade. Shawn berättade att den här tjejen skulle ta en motorcykeltaxi hem. Det kostar vanligen 20 Bath per person i hela Patong. Så åker hon hem men när hon ska betala säger föraren 40 Bath. Då frågar tjejen varför?? Då pekar han bara på magen och säger. Ni är två. Och detta är då sant! Helt sjukt!

Men vi satt där och snackade en stund. Vi bestämde att vi skulle hem till Paul i morgon och bada i hans pool. Det ska bli kul!

Sen käkade vi en soppa med nudlar och fiskbollar. Efter det bestämde vi oss för att kolla om en annan kille var hemma. Han heter Daniel och kan prata nio språk. Men han var tyvärr inte hemma.


Efter det gick vi på Bangla. Det är en gata där alla barer ligger. Fast efter tsunamin så ligger det mer affärer där än barer. När vi gått där fram och tillbaka så åkte vi hem och så somnade pappa direkt medan jag satt uppe.

See yah!! Written by: Jaqueline Wybraniec

Inga kommentarer: