lördag, april 12, 2008

Ännu en dag

Hej igen!

I dag har varit en spänd dag! Alla har varit pist off på alla! Vi har bråkat och tjafsat och rent ut sagt sprungit iväg från lägenheten.

Dagen började med att vi trodde att Dada skulle jobba idag så vi hade bestämt oss för att gå till Paul och bada i hanns pool och vara lite sociala. Men då kommer hon och säger att hon inte ska jobba så halva dagen spenderade vi hemma och funderade över vad vi skulle göra. Men vi gick till Paul i alla fall och då blev hon sur.

När vi var på väg till Paul så såg vi ett par små vita kattungar som inte ens hade öppnat ögonen. Det var en man som tog de i var sin hand och dumpade de i en buske. Hemskt men sant.

Sen kom vi till Pauls och snackade lite med honom och hans ”fula” hund. Sen gick vi över till Shawn och kolla på hans hus som han gjorde i ordning. Men det gick inte så bra för de thailändska arbetarna hade druckit upp hanns fyra öl. De hade gått på cementet i hans trappa när det inte var torrt, de hade skitat ner hans badrum och de hade valt fel dörrar till ett skåp. Han var lite sur på de. Men senare kom han över till Poul också och sedan kom massor av annat folk. Då drog vi.Vi åkte och köpte fisk. När vi kom hem bråkade Dada och pappa ännu mer och ingen åt av fisken. Jag tyckte den var torr.

Sen gick vi ut för vi orkade inte vara hemma och då åkte vi till Lasse och Sessan och lekte. Jag och Sessan lekte jag och det var jätte läskigt för jag trodde att hon skulle bita mig jättehårt, för den hunden bits! Sen var vi ännu mer sociala och sedan åkte vi hem och sov!

God natt! Ha det bra skumbanan!
See yah!!

Written by: Jaqueline Wybraniec

Inga kommentarer: