onsdag, september 05, 2001

Thailand 2001 - Dag 27

Bangkok onsdag den 5 september

Dagens anteckning ar gjord av min karesta Theresia. Jag ar glad idag att hon verkligen har piggnat till litegrann efetr de hemska sakerna som hon har varit ut for. Vi hade igar varit tvungna att tillkalla en lakare till hotellelt mitt I natten. Utslagen hade forvarrats. Hon fick kortisonsprutor. Antihistaminsprutor och ite av varje. Det blev svindyrt, si sa dar en mandaslon for en Thailandare. Men vad f-n. nu borjar det att bli battre. Har kommer hennes reflektion:

Morgonen borjade med att wojjen och jag at frukost , Han hade lavat att lamna ett brev till advokaten som vi pratade med igar, samtidigt skulle han bada och plocka ihop allt som var kvar av packningen. En enda rora och nar vi skulle aka ville de ha pengar for en plastbit 500 baht. Vi var bada trotta nar vi kom till flyget. Som ni vet gar jag pa medicin sa man ar lite snurrig, men wojjen har gort allt vad han kan for att jag skall ma bra, sag inte detta men jag alskar honom . Vi ar nu som sagt I Bangkok och skall gora det roligaste av de sista dagarna. Det har gatt en hel manad. Herre…. Tiden gar snabbt.

Kram alla.

Ps Det kliar som bara den det som jag blev biten av. Apornas planet is back antar jag.

Jag hoppas att alla dar hema mar bra. Denna resa borjar att lida mot slutet och mycket har hant. Tiden har gatt otroligt snabbt. Det ar alltsa bara imorgon och sedan ar det dags att aka hem.

Men nu skall vi ha skoj

Inga kommentarer: