torsdag, maj 10, 2007

Sexblogg

Tanken slog mig idag att jag borde sexblogga. Det finns en del sådana, alla av kvinnor, ex här. Därmed helt rumsrent och lite spännande. Nu ska jag göra ett kort försök. Fast bara de senaste dagarna

För tre dagar sedan lärde jag känna en lite halvskum
thailändare. Jag kom även i samspråk med hans syster som hade den underbaraste kroppen jag sett. Kemin stämde och vi hamnade på hennes rum. Hon var helt rakad. Här i Thailand mer regel än undantag eftersom behåring anses smutsig. Inga thai män har tex mustasch. Nåja denna underbara varelse på runt 24 red mig som ingen annan förr. Jag låg och bara tog emot. Hon sög mig med jämna mellanrum, vilket är ovanligt för thailändskor (också det är kulturbetingat) Så småningom kom hennes väninna hem och så säger hon i stort sett ”jag är så kåt”. Hennes väninna var inte lika fräsch hon var väl runt 30. Nåja sängen var ju stor och det fanns gott om plats och det var skitskoj. De två hade gjort det förr.

För två dagar sedan får jag ett telefonsamtal. Det är min goda vän som ringer och säger, du, kom hit, det ligger två brudar i min säng och jag orkar inte. Som en oljad blixt far jag upp på MC-n och åker över. Mycket riktigt där ligger det två brudar och han. Det var skoj. Vi fick dem att göra det mesta. De slickade varandra men det sagolika denna dag, ja det var mitt på dagen, var när de sög min kuk. Det finns inget som två tjejer som villigt tar hand om din penis.

Igår blir det av en slump fest hos mig, ja slump och slump, jag skulle egentligen bjuda på svensk mat men efter de föregående 2 dagarna var jag inte så pigg på det. Vi var 7 killar och 5 tjejer. Den ena tjejen hade en märkligt mörk röst, men när hon visade tuttarna (TUTTARNA) blev vi genast 2 mindre på festen. Den dagen stannade jag hemma med min tjej och det kära vänner behåller jag för mig själv.

Fotnot: Inga pengar utväxlades mellan några parter.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Läst det här ?
http://stureplanocensurerat.blogspot.com/

eller detta

http://pratkvarnen.blogspot.com/

Anonym sa...

"Inga pengar utväxlades mellan några parter"

Och även om det hade gjorts, så hade inte svensk lagstiftning kunnat straffa om inte brottet är straffbart på orten.

Vad är straffet i Thailand för sexköp ?

Mvh
Domaren

kolumnen sa...

Gärningen är inte straffbelagd och vi i Sverige torde vara det enda landet med en så tossig lagstiftning som vi har på området, men det är inte det som är intressant här.

Det är istället att det knallar omkring tossiga moralister som mycket väl kan tänka sig att skriva om sex istället för att ha sex. De tror vidare att Thailand är fullt av luder som har sex enbart för att tjäna pengar. Jag förnekar inte att prostitutionen är omfattande och den drar till sig stora skaror turister, företrädesvis feta tyskar som gärna tar upp sina lika feta plånböcker.

Men det går att ha ett tämligen omfattande sexliv utan att det kostar en nickel!

Alltid retar det någon när man skriver om hur det är här, i landet där det inte enbart snackas om sex i spaltmeter på vilken kvällstidning som helst. Thailändskorna är kåta, bra mycket kåtare än sina medsystrar på de nordligare breddgraderna där ”inte idag älskling, jag har så ont i huvudet” är ett stående uttryck

Anonym sa...

Detta innebär att Du får betala för sexköp hur mycket Du mäktar med :)))) och om Din sambo samtycker till det :)

Ha det så länge

Mvh
Domaren

Anonym sa...

"Thailändskorna är kåta, bra mycket kåtare än sina medsystrar på de nordligare breddgraderna där ”inte idag älskling, jag har så ont i huvudet” är ett stående uttryck"


DET NYSSNÄMNDA KÄNNER JAG PERSONLIGEN INTE IGEN HOS MIN EGEN SAMBO, MEN JAG VET ATT DET ÄR VANLIGT FÖREKOMMANDE BLAND MÅNGA SVENSKA MORALTANTER :)

Trevlig läsning på denna blogg... Man vilar hjärnan när man ser dina inlägg.. Och jag måste faktiskt medge att Du skriver bra, fast inte lika bra som jag själv :)

Hur gick det med bilderna på produkterna ?

Mvh
Domaren

Anonym sa...

Avslutningsvis;

Din nuvarande sexblogg medför säkert att många av dessa moraltanter sitter hemma i smyg framför datorn och onanerar. För det var verkligen bra skrivet :)


Mvh
Domaren.

Anonym sa...

Och kvinnan på dagens foto är verkligen snygg.

Din turgubbe :)

Mvh
Domaren

Anonym sa...

"jag skulle egentligen bjuda på svensk mat"

HÄR KOMMER NÅGRA FÖRSLAG TILL MENYN

1. Pölsa med rödbetor
2. Köttbullar med makaroner (Nationalrätten)
3. Stekt strömming med potatismos.
4. Falukorv med kokt potatis
5. Ärtsoppa med pannkakor

Mvh
Domaren