onsdag, februari 28, 2007

Sony Cybershot DSC-F828

http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/sony/828.phpKameran är mitt livs mest otursförföljda köp. Den har snart kostat mig dubbla inköpspriset som sommaren 2006 var ca 8 000 kr. Samma sommar glömde jag nämligen kameran i ett hällregn och fick lämna in den för reparation. Kostnad 5 400 kr eftersom vattenskador inte omfattas av garanti.

Bara någon månad efter att kameran lämnat verkstaden slutade den att fungera. Då var det minnet som inte fungerade. Åtgärdat gratis.

Efter några veckor var det då dags för kameran att strejka igen. Samma fel konstateras som första gången, dvs vattenskada trots att kameran inte har varit ute i regn utan det är frågan om kondens som kan bildas när man skiftar temperatur från inomhus till utomhus miljö. Kostandsförslag 5060 kr. Jag protesterar högljutt och Sony sänker priset till ca 2 000 kr

Här står jag nu inför ett dilemma. Jag har redan betalat

13 400 kr och om jag betalar för reparationen är jag uppe i det dubbla inköpspriset!!!


Det är ingen tvekan om att det är en kvalitetskamera som tar otroligt bra bilder och video. Men när jag kikar omkring på nätet har ju priserna sjunkigt drastiskt. En nästan lika bra modell av min kamera kostar NY 3 954. En reparation av min 2000 kr. Vad göra? Idé… jag ringer min granne! Eller har du en bättre idé?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hon såg väldigt vacker ut på håll när man inte såg pormaskarna :+) Nej men ärligt talat, behåll kameran

mr. kolumnen sa...

Jag retar mig mest på det ojämt lagda sminket

Anonym sa...

Kontakta mig, så börjar vi sälja produkter genom mitt affärssystem/webshop. Vill Du se en demo så hör av Dig....

mr. kolumnen sa...

Alla affärsförslag tas alltid i beaktande :-)

Anonym sa...

Hmmm.. missat Ditt svar. Läste det inte förrän nu ! Kul att höra Wojtek :) Får Du tid över så hör av Dig, eller skall jag skicka ett mail, och isåfall var?? Mvh //JJ

Anonym sa...

Du gjorde några bra poäng där. Jag gjorde en sökning på ämnet och hittade de flesta människor kommer överens.

Anonym sa...

Hello. And Bye.