torsdag, mars 01, 2007

Kvinnor vill ha vad andra kvinnor har

Jag har haft många förhållanden med kvinnor men också perioder utan. Under perioderna utan sällskap har det varit nästan omöjligt att hitta en partner. Jag har vänner som levt ensamma i ett oräkneligt antal år trots att de vill träffa någon och trots att de inte ser ofördelaktiga ut, har arbeten, inga missbruk, humor, you name it, men ändå är de ensamma.

Det är min erfarenhet att kvinnor är ute efter män som andra kvinnor vill ha. En gift man står medvetet eller omedvetet på mångas önskelistor. En ensam kille är en looser som ingen vill ha.

Varför är det så? Står det ”desperat” stämplat i pannan?

Det har med utstrålning och beteende att göra, säger väl någon nu. En upptagen man utstrålar självsäkerhet. Själv tror jag att det hela har en mycket enkel och primitiv förklaring. I en djurflock är det den starkaste hannen som får betäcka honorna, de yngre slåss för att avancera och så småningom utmanar ledarhannen. Människorna är inte mycket annorlunda. Det starkaste i vårt fall heter pengar. Även den fulaste hannen med en tjock plånbok har aldrig bekymmer med det motsatta könet, i vart fall inte på det sätt som frågeställningen här gäller. Vidare är en man som redan har en kvinna intressant av det skälet att om han redan har en kvinna måste han ju vara bra att ha.

En annan obehaglig sanning är att mjukiskillarna, de förstående, de undfallande, de som gör allt, de snälla, de får inga tjejer, alternativt får ”smulorna” och blir helt överkörda och utnyttjade i ett eventuellt förhållande. Svinen, brottslingarna, mördarna, de får beundrarbrev t o m på kåken.

De killar som går ensamma år efter år kommer antagligen att göra det till sina döddagar. Sorgligt men sant.

Sen kan jag inte låta bli att undra vilken av de uppräknade kategorierna jag tillhör. Jag har ett förhållande och jag är inte gift, jag har inte nämnvärda pengar och jag är ingen ”mjukis”, så jag måste vara … …

1 kommentar:

Anonym sa...

de ända dom vill ha är en stor kuk. du snackar bara massa skit farfar