tisdag, februari 13, 2007

Wikipedia / Metapedia


Wikipedia är en av de snabbast växande uppslagsverken på nätet där alla får vara med och skapa ett nytt kunskapsforum, Metapedia är en nazistisk efterapning, i varje fall vad det gäller utseende.

Egentligen borde jag inte göra reklam för denna obskyra sida. Men jag har alltid ansett att allt ska upp i ljuset och granskas.

Så varsågod och titta hur högerkrafter glorifieras, judiska affärsmän hängs ut och obekväma journalister blottas med alla personuppgifter

JK, polis och datainspektion granskar

Själv har jag bara en kommentar, SJUKT!!!

Länkar
http://sv.wikipedia.org/wiki/Huvudsida
http://www.metapedia.se/
http://www.flashback.se/showarticle.php?id=182

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för personuppgifter som blottas?

Anonym sa...

Är väl inga personuppgifter som blottas mer än fullständigt namn, födelsetid och födelseort?

Samma som wikipedia så vad finns det att bli upprörd över då??

Anonym sa...

TACK för denna motkommentar till Metapedia! Metapedia fick mina armhår att ställa sig rakt upp, på riktigt!
Det är ju uppenbart att denna faktasamling inte är allmängods, eftersom man inte får upp länken på google om man söker på saker som inte har med Nationalsocialism att göra!
Jag gör mitt bästa för att sprida informationen om att Metapedia finns, för jag gillar inte upplägget, som den ariska blonda blåögda kvinna jag är, vars släktingar dog i 2:a Världskriget mot nazismen.

Anonym sa...

Varför denna ilska? Jag menar, om du blandar Wikipedia med Metapedia så kanske du får en någotsånär verklighetsförankrad version av vad du nu söker efter för information.
Yttrandefrihet är något som demokratin värnar om. Det ska gälla alla, eller hur? Oavsett politisk inriktning.

Anonym sa...

Som skribent på Metapedia så måste jag upplysa er om att det inte hängs ut några personer där mer än det görs på Wikipedia. Det finns inget suspekt på sidan eller något, utan den strävar efter att få en nyanserad bild av saker och ting helt enkelt.