fredag, oktober 16, 2009

The Principle of emptinessÄr denna film en guide till konsumtionssamhället eller finns det saker som vi alla bör göra oss av med för att ge utrymme åt nytt? Finns det händelser som bör lämnas för att ge plats i ditt hjärta? Begränsar vi oss genom att spara på saker, pengar, minnen? Eller är det så att vår konsumtion av det som kallas livet enbart skapar alienation och tomhet? Måste vi ständigt gå vidare?

Döm själv

2 kommentarer:

antibimbocompaniet sa...

Japp!
Det här är ett sätt att vrida någon annans verk (arbete) till att representera sina egna ideér, "Ashes and snow project" är en utställning som en konstnär har gjort för att vi människor skall känna oss mer NÄRA naturen och djuren, och att vi tillsammans skall verka till att få en renare och naturligare miljö för djur och människor, så att den här världen blir en välkomnande plat att leva på.
För den som är interesserade kan man söka på "Ashes and snow project" på nätet så finns där förutom dessa underbara bilder, förklaring på (jag tror) fyra språk.
Detta är bara en manipulerad produkt som någon har satt ihop för att säga till folk, samla inte på dig en massa skicka vidare i stället.
Kan man tycka vad man vill om, själv anser jag att för mycket och för lite skämmer allt.

mr. kolumnen sa...

Fast... även den nya är rätt trevlig och tilltalande