lördag, oktober 10, 2009

Ond bråd död

Vilka bisarra sidor det finns. Vad sägs om att räkna ut din dödsdag utifrån hur du lever. (OBS kostnad 10-250 kr) Skulle du vilja veta det på riktigt?

Jag såg en film just på detta tema (har glömt titeln). Huvudpersonen fick en speciell förmåga att se in i framtiden vilket gjorde honom stormrik. Till slut kunde han inte hålla sig från frågorna när hans fru och han själv skulle dö. Frun skulle leva länge, han själv hade bara några dagar kvar. På dödsdagen höll han sig till sängs hela dagen tills någon minut innan dygnet var till ända och tänkte att det här gick ju bra. Han gick ner till köket, ramlade ner för trappan och dog.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Jag prövade faktiskt tjänsten. När alla frågor var besvarade så kom ett meddelande att man skulle betala genom att skicka ett SMS.

Problemet är dock att PTS ( Post och telestyrelsen) har utfärdat krav på att det klart och tydligt skall framgå vilket pris som skall gälla för tjänsten. Detta framgick inte vilket gör det hela olagligt!

mr. kolumnen sa...

På de flesta sidor som jag sett finns priset angivet även om det är väl dolt i villkoren. Inlägget handlar dock inte om priset i kronor snarare priset av att veta sin dödsdag

Anonym sa...

Jo men dödsdagen kan ju inträffa om man inte vet hur mycket man ska betala! Du måste tänka lite längre än vad den polska näsan räcker :)

Föreställ Dig att det kommer en räkning på 250 kronor och denna av någon anledning har fyradubblats pga ett datafel (kunden har ett abbonemang) varpå kunden tecknar ett SMS lån för att lösa SMS skulden. Senare på kvällen går han ut på krogen för att han är förbannad och hinkar i sig en 4-5 starköl och kommer i slagsmål varpå polisen kommer och griper vederbörande.

Väl inne i fyllecellen - i avvaktan på åtal - så passatr snutarna på att slå ner den stackars mannen med sina feta batonger varpå han blir så bedrövad över vad frun ska säga och kamraterna på jobbet så att han dunkar sitt huvé i betongväggen intill dess att han dör!!! ???

Förstår du? Det finns ett kausualt samband med att sätta ut priset på sidan och döden!!

mr. kolumnen sa...

Ha ha ha ha, mmmm, det låter logiskt

Anonym sa...

Tack ;)

antibimbocompaniet sa...

jisssess, varför kan man inte bara skita i att gynna sharlataner och allmänt parasiterande bluffmakare, som slår dank av folks rädsla för döden, och ignorera dem helt.