söndag, maj 10, 2009

Jackie 14 år och jag snart 45

Dottern fyllde precis 14 år. Bara fyra år till så är hon myndig. Otroligt inte minst med tanke på att jag ser mitt liv försvinna med en allt mera accelererande fart. Jag träffade t ex en kompis i helgen som jag inte sett på ca 5 år. Han kände knappt igen mig. Numera är jag stor, på gränsen till fet vill nog vissa säga, vilket han gladeligen påpekade varvid jag genast sökte stöd bland krogens kvinnliga besökare som mannagrant för min vän påpekade att de fann de fetare regionerna någon helt annanstans än min kompis :-)

Men visst börjar vissa ålderstecken att träda in. Man kan tex testa sin hy enkelt. Om man nyper ovansidan av handen och släpper skall ung och frisk hy dra ut sig omedelbart medan den hos en äldre person tar någon sekund på sig att sträcka ut sig igen. Det är ett mycket säkert ålderstecken.

Ny vecka förestår. För min del börjar den med stenhård träning imorgon bitti. Får nog ta ett par extra omgångar i maskinen som tränar magmusklerna. Nåja, utan tvekan var det kul att se kompisen i helgen. Han hade aldrig träffat min fru förut. Jag fick rulla ihop hans tunga och lasta den in i taxin tillsammans med resten av honom på väg därifrån.

2 kommentarer:

ehja sa...

Hälsa och gratta i efterskott från oss!

Anonym sa...

LOL :)

Det är väl ett mänskligt drag. Jag menar ett manligt drag, eller rent av hundligt drag. Alla hundar flämtar ju med tungan..."Jag fick rulla ihop hans tunga och lasta den in i taxin tillsammans med resten av honom på väg därifrån."