torsdag, maj 07, 2009

Jag håller käften


Har inget av allmänintresse att tillföra så jag lever som jag lär, håller käften och tänker att fler borde göra detsamma

8 kommentarer:

kärlek sa...

vad nu - varför negativ<+

mr. kolumnen sa...

Nej då inte negativ, bara inget av allmänintresse att delge, och trött på en massa blädder. "Har man inget att säga kan man lika gärna hålla käften" har jag ju sagt flera ggr, alltså får jag leva som jag lär

lillbävern sa...

Tycker att "hålla käften" är ett sk. skällsord och med mestadels negativ användning och klang. Det låter bättre och ger positivare genklang med t ex - hålla munnen, inte prata. Sedan yttermeraförvisso så även o Du lever efter detta eller annat motto så har det ingen som helst relevans eller riktighet för andra. Det bör i så fall mer konkret riktas mot någon/några med en följdriktig anledning därtill. Då skapas en relevans att andra ev. skulle behöva fylla samma kvot. Men som jag ser det så är du hård mot Dig själv av någon anledning - det är aldrig bra! Du får gärna vara tyst - om du så önskar - men kommunicera bättre om/till Dig själv! Det skadar inte att "pyssla" om sig själv.

Anonym sa...

Hallå!

Idag är det ett fantastiskt väder. Det är mulet och blåsigt och man känner att den svenska sommaren är på gång.

Denna sommar skall jag enbart lyssna på Tomas Ledin och sedan kommer jag att ta upp joggningen på allvar igen. Man måste ju tänka på sin slanka figur och konditionen i övrigt.

Ikväll blir det ungsstekt kalkon med en god sås och härligt rödvin. Jag ser fram mot detta eftersom jag redan börjar bli trött på all grillning.

Runt Juni skall jag faktiskt företa en resa till Göteborg och gå igenom hela stan. Besöka Liseberg, åka paddan och gå runt på stadens alla museiér, käka gott och titta på alla uteliggare.

Nu är det fredag och då skall man bara slappa och ha det bra.

Trevlig helg. Sug och svälj.

mr. kolumnen sa...

Helt underbart att andra har något att delge, själv drar jag sladd

Anonym sa...

LOL:)

Vad skall Du nu koppla ihop.... Telefonerna.

Du vet väl att Du måste informera försäkringsbolaget och ha utbildning för att få "dra sladd"...

ehja sa...

*gäsp* Du är t.o.m tråkigare än mig!

mr. kolumnen sa...

japp... tråkigt tråkigt tråkigt.... lika tråkig som DU, typ B ;-)