måndag, maj 25, 2009

Äckelgubbar och frigjorda kvinnor

Jag möts ständigt av fördömande blickar när jag är ute på stan med min fru. Vilken bordell har han plockat upp henne på, den gubbsjuke fan, tänker folk och inte sällan uttrycker bla på denna blogg. Detsamma visar sig när tvåtusen personer röstat om Ron Wood, gitarristen i Rolling Stones som är fyllda 61 och som offentligt visar sin kärlek till 20-åriga Ekaterina Ivanova. Fördömandena är hårda och över 60% tycker att det är ”äckligt”

Men när min gamla kompis Ehja struttar runt med 20-åringar och gärna skryter om det på sin blogg, eller när andra kvinnor roar sig med yngre förmågor då heter det istället att hon ”förverkligar sig själv och bejakar sin sexualitet”. Det grövsta exemplet på det vidstående var Katerina Janouch som fullständigt spydde galla över medelålder män. Nej killar som jag ska förpassas till Clas Ohlssons hobbyavdelning eller fylla på verktygslådan alternativt köpa ytterligare en fantastisk utetermometer och inte roa sig med unga vackra skönheter. Den rätten är förbehållen den frigjorda och jämställda svenska kvinnan.

-------------------------------------------------------
Kommentarer på Aftonbladet

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det enda som är äckligt här är människors fördomar. "Tyck till" upmmanar aftonbladet. "Hjälp till att håna".

Usch.
/ Anna, 23 år

Anonym sa...

Det är väl bara å köra på. Folks föreställningar om hur saker ska vara ställer bara till elände i världen. Varför skulle det vara synd om någon av dem. Båda ser ju ut och må strålande.

ehja sa...

*asg* Fatta om att tolka saker som man vill!
Jag blir smickrad av att du tror att jag "struttat runt med 20-åringar".

mr. kolumnen sa...

Här är inga sammanblandningar, inte ens tolkningar. det är så det ser ut

Netta sa...

Det jag inte förstår är hur en ung snygg tjej vill hänga med den gamla gubben???
Kalla mej inskränkt och fördomsfull...Men visst fan är det bara för den han är och för hans pengar!!!
För övrigt skiter jag i ålder...

Netta!

Anonym sa...

Det står inte skrivet i någon lag att man inte får vara tillsammans med kvinna över 18 år och inte utöva sexuell samvaro så länge den sexuella samvaron sker i samtycke. Ges betalning för kortflyktiga sexuella relationer kan saken bedömas som prostitution och leda till att mannen får fängelse.

Om mannen vill undgå straff kan ha istället gita sig med den unga kvinnan. Detta skall tolkas som ett anbud från mannen att för en tid få använda den unga kvinnas underliv mot en senare betalning vilket aktualiseras i samband med äktenskapets upplösning och då åtföljande bodelning.

På ren svenska så kan detta förfarande jämställas med legal prostitution och bör inte bli föremål för olika moraluppfattningar eftersom några brott inte är begågna.

Sen är det givetvis så att olika människor kan ha en sexuell relation mot olika former av utbyte i form av betalningar i en eller annan form men gränsen till prostitution är idag ganska invecklad eftersom alla relationer mellan människor uppvisar någon form av det nu nämnda.

Anonym sa...

PS
Jämför följande
DS

Mannen som står i barnen och vill bjuda en kvinna på öl. Den underliggande tanken är givetvis att mannen vill ha sex och det blir alltid lite lättare om kvinnan är rund om fötterna. Skall polisen rycka ut och gripa mannen för förberedelse till brott?

Nä. Jag anser att kvinnorna kan köpa sin egen öl och samtidigt bjuda mig. Sen kan jag ställa upp med ballen så att man inte riskerar straff.

Anonym sa...

Vad folk gör i sina sovrum, skall man inte lägga sig i (om inte rent brott föreligger,våldtäckt mm mm) det är deras privatsak vilken ålder de har.
SO...stay out of it!