torsdag, april 30, 2009

Tjejer som vrålraggar

Följande utspelar sig när jag är på semester i Spanien. Jag bor på en extremt fin anläggning mitt ute i ingenstans i en etagelägenhet och alla lägenheterna är byggda kring en stor lyxig pool. Jag tillbringar nästan hela semestern där.

Där finns en något överviktig tjej från Norge som jag kommer i samspråk med och hon är väldigt ”på”, minst sagt. Men självklart finns där andra tjejer också, bland annat en danska (som nog har den minsta bikinin jag sett) som jag spanat in och bytt några ord med.

En kväll bjuder norskan på middag och fint skall det vara. Hon bjuder på svindyr fondue. Efter middagen avviker hon en stund till lägenheten. Hon skall strax komma tillbaka. Under tiden sätter jag mig i baren och träffar en tjej av samma kaliber som den jag berättade om igår. Hon går handgripligen tillväga och förklarar sina avsikter. Medan denna ömsinta invit pågår kommer Norskan tillbaka, gapar något om horor och traskar iväg hemåt med raska bestämda steg. Baren känns lite obekväm så jag och min nyfunna vän förflyttar oss hem till mig. Vi tar ett bad på nedervåningen. Då bankar det på dörren. En hysterisk gråtande Norska blir avvisad men hon ger sig inte. Istället kommer danskan (hon med den minimala bikinin) och tar henne hem, hon hade hört gapandet utanför . Inom 5 minuter knackar det på dörren igen! Min vän ligger fortfarande i badet på undervåningen och danskan stegar in och går minst sagt lika handgripligt tillväga. Medan det går hett till på övervåningen med danskan ligger tjejen i badkaret väntar på ytterligare. Det här kan ju inte annat än att gå åt skogen tänker jag men jag skiter i vilket. Mycket riktigt kommer hon upp ur badet och ser vad som sker men inte blir hon förbannad!

Det blev en natt som jag aldrig glömmer!

Kontentan av det hela? Snälla killar kommer till himmelen andra…. nobbar överviktiga norskor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

casanova? tror du ja

Anonym sa...

Uuuuuhhh.... Fan Wojtek. Vilket telefonnummer har Du?

Kan vi inte bli polare ? :)

Jag kan åka på en gång.....

MVH
Stortasken

Anonym sa...

ärlig talat, varför var inte jag med, fan fan fan

mr. kolumnen sa...

Har jag bara manliga läsare? Hade förväntat mig ett argt fittstim :-)