lördag, april 18, 2009

Hjärnblödning


Har man inget att säga skall man hålla käften har jag ju sagt hur många gånger som helst. Hos mig är situationen den omvända. Jag har allt för mycket att säga men allt är av privat natur. Ni kanske har märkt att mina inlägg blivit något krystade och hemlighetsfulla på sista tiden.

Det är inte bra. Det är inte roligt. Om inte annat så tappar jag läsare när jag inte vågar sticka fram hakan. Inte minst deprimerande är det att jag tappade läsare när adressen http://www.kolumnen.com/ försvann under ett par veckor. Precis när det skulle börja säljas annonser. Hursomhelst står nu stora värden på spel och jag får därmed ägna mig åt allmänpolitiska inlägg som känns så där lagom upphetsande just nu. Granskning av andra bloggar och synpunkter på desamma är dock kul

Min favvo hackkyckling-blogg har idag skrivit en intressant sak om en 60-årig man som torskade på rattfylla för femtioelfte gången, fick i väntan på rättegång hjärnblödning med förlamning som följd och dömdes ändå till tre månaders fängelse och inte fotboja. Vilket öde!!, Dubbelt straff. Till på råga tre månader och då blir man inte villkorlig frigiven utan får vackert sitta av tiden. Jag är onekligen benägen att hålla med http://ehja.net/ att det var hårt, och säkert inte hela sanningen heller. Jag menar detta med hjärnblödningen. Vadå? Har han en Thai fru? Det är väl enda sättet att få hjärnblödning på.

Men nu skall jag ägna mig åt destruktiva aktiviteter igen och jag kanske också får hjärnblödning med en massa bidrag som följd

Ses och hörs

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får ju hoppas på att Du inte får hjärnblödning för då kan Du ju inte ägna tid åt destruktiva aktiviteter med en massa bidrag som följd.

I övrigt håller jag med om uttalandet att har man inget att säga skall man hålla käften. Det var dock en mycket ful bild som Du använder för att presentera ett sådant uttalande.

Du ser väl att det är en häxa med vita vingar som skall dränkas eller eldas upp på Maj brasan.

mr. kolumnen sa...

Tänkte inte på det, jag kanske redan har hjärnblödning