onsdag, april 01, 2009

Ambassaden och Konsulaten i Thailand

Svenska myndigheters skyldighet, deras uppdrag, deras plikt är att hjälpa människor med vad det än må vara. Det är t o m så att om en människa vänder sig till fel myndighet skall de hjälpa till. Detta gäller såväl i Sverige som utomlands Men tydligen inte svenska myndigheter i Thailand.
De ser inget och hör inget vilket utomordentligt illustreras av välkomstbilden på hemsidan


Thailändska myndigheter är inte direkt kända för att vara hjälpsamma. De är riktiga översittare. De sitter där och känner sig MYCKET viktiga. Och vet ni vad? Man blir som man umgås. De svenska är likadana i Thailand.

Som sagt, man anammar sedvänjorna. De ät såååå viktiga där i Thailand. Jag känner till Jessica. Makten har gått henne totalt över huvudet. Min ekonomiska rådgivare har också erfarenhet av denna lilla brutta som tror att hon är såååååå viktig. Hon tror hon är sååå snygg, hon är såååå ung och allt har gått henne totalt över styr. Hon har glömt att det är hon som jobbar för oss och inte tvärt om!

Var så säkra att det kommer ett kraftigt formulerat klagomål, där jag inte bara spyr ur mig som nu i vredesmod! Till svars!

PS. DETTA ÄR INGET APRILSKÄMT ÄVEN OM JAG SJÄLV TYCKER DET VERKAR SOM ETT

1 kommentar:

Anonym sa...

Säg till om Du vill ha hjälp.

Mvh
ÖverDirektören