måndag, juni 12, 2006

Vänner

Som jag sagt så många gånger tidigare är det idag vi lever, inte imorgon. Nu står döden inför dörren flera gånger om hos mig.

När jag sökte stöd hos de sk vänner jag har/hade var det ingen som ställde upp! Men jag vet av tidigare erfarenhet vad man kan vänta sig av människor och en sak är klar, de man förväntar sig minst utav, är de som ställer upp!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Trist att du är sådan. Jag läste dina inlägg 4 timmar efter du skrivit dem. De hade inte kommit ut på sidan, utan fanns endast att läsa på redigeringsidan. Jag skrev både här och på google-chat. Tråkigt att en man på 42 år inte växt till sig mer!!!
En sak till... begriper efter att ha läst på Kolumnen att det var hjälp du ville ha. Då jag hjälpte dig, med barnens julklappspengar i december. Under ett dyrt och heligt löfte att jag skulle ha dem tillbaka inom 2 veckor och jag FORTFARANDE inte sett skymten av dem,6 månader senare, så förstår jag inte hur du kan tro att jag skulle vara den rätta personen att vända sig till.

Anonym sa...

ÄR DU FÖRVÅNAD?

Anonym sa...

Många inlägg från dig är sådana där "du vet inte vad det handlar om om du inte var inblandad" och rätt bittra. Ta itu med problemen o lighten up? Säger inte att det är enkelt men till syven o sist är det "bara" att göra det. Jag tänkte att "offentligt" skriva om någon annan osv kanske inte är bästa sättet att reda ut problemen... Men men, trevlig måndag :)

mr. kolumnen sa...

Det handlar inte om pengar som vissa försöker påskina. Det handlar inte heller om att föra en offentlig debatt om mitt "privata" liv.

Vad jag skrev om är att när man behöver hjälp så kommer den från det mest oväntade hållet.

Det kanske är där man har sina vänner, men man ser inte skogen för alla träden

Anonym sa...

Jag är väl inte direkt förvånad. Men då jag vet att det finns en annan sida av denne man, så är det tråkigt att man numer bara ser den egocentriska sidan.
Kan bara säga till dig, min käre W, du har mina telenummer och mina mailadresser. Vafan sitter du då och skriver inlägg, som även du måste ha sett, inte kom in? Bara för att få en chans att kasta skit??

mr. kolumnen sa...

EGO?

Anonym sa...

Japp!

mr. kolumnen sa...

Förresten, lighten up??? I just say GROW UP

mr. kolumnen sa...

OK detta ligger under min värdighet!

Hur mycket pengar har jag skänkt till dig, hur många datorer har du fått o slutligen, hur har jag förändrat ditt liv?

Anonym sa...

Ehm, nu vet jag inte om det WW som skrev det där, men du behöver väl kanske inte börja med personliga påhopp mot mig för att du har något slags krig med någon f.d. vän?
Att du ens kan med att säga "grow up".

Anonym sa...

Hur som helst jobbar jag åtminstone på saken. Gör du?

mr. kolumnen sa...

Jag är bara en crazy motherfucker som någon skrev!

Och nej, det var inte jag som skrev "grow up"

Men som sagt, info skall vara fri!

Anonym sa...

*funderar* Vem skulle ha skrivit det om inte WW?

Jo, min käre W, jag har fått en hel del av dig. Både matriellt och känslomässigt. Jag har sagt och säger igen... utan det du gjorde för mig, skulle jag inte vara där jag är idag. MEN... vad har hänt och vad har sagts under det senaste året? Eller egentligen sen den 26:e december 2004? Den personen/rollen du har blivit/skapat är inte den personen jag kände och tycker om.

Anonym sa...

Vem som helst som har lösenordet, många bloggar jag läser at flera som svarar under "admin" och det där kändes ur karaktär, eftersom Mr. W vart trevlig mot mig innan och jag inte ser vad jag skulle ha gjort mot honom.

Ärligt talat orkar jag inte ens reflektera över saken och inte heller göra mer än att rycka på axlarna åt filmen.

Anonym sa...

Jo... visst fattade jag att andra kan skriva i hans namn. Vad jag undrade över vad vem som skulle vinna på att skriva spydigheter till dig under hans namn. Det va bara en tanke.

Anonym sa...

Ingen vinner väl på att skriva spydigheter över huvudtaget, någon som vill jävlas med honom kanske.

Det känns som om jag är med i en dålig såpa a lá Våra bästa år. Näe, tack för mig..

Anonym sa...

Mmm... this is the real one and it's called "Life".

Precis som W själv skrev i en tidigare kommentar, så har han full koll på IP-numren.
Alla vi, som på något vis försökt att jävlas med honom, vet att man får dubbelt tillbaks. Därför skulle jag sätta en stor slant på att det faktiskt var herrn själv som skrev det. Men vad vet en gammal tant som jag? :)

Anonym sa...

Hej Wojtek

Försökte hjälpa dig för länge sen
vet ej om du kommer i håg det när jag ringde och försökte prata med dig

M

mr. kolumnen sa...

Närmare 1 1/2 år senare undrar jag väldigt vem du "M" är. Kan inte klura ut det. Låter närmast som James Bonds medhjälpare ;.)

mr. kolumnen sa...

Men hallå, är det herr Moss?