måndag, juni 19, 2006

Grabbarna Grus o sexfester 2


Den svenska avundsjukan känner inga gränser. Fy fan om du råkar hitta en affärsidé som slår bra. Och ve den som råkar tjäna pengar på att folk har kul, vilket de uppenbarligen har!

Aftonbladet drar nu upp en futtig skuld på 9500 kronor för att smutskasta, (fiktivt), men vad det hela handlar om är reklam för ”Grabbarna Grus”, eller som det heter all publicitet är god publicitet.

Och detta med den ”misshandlade” fotografen! Ja, jisses vad jag garvar…Det hela handlar om en jättereklamkampanj. Inget annat! Smarta grabbar!!! Undrar hur mycket de betalat för detta?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,844322,00.htm
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,844323,00.html

3 kommentarer:

Anonym sa...

visst är de en reklamkampanj så där inför högsesongen, ingen tvekan om saken, jag håller fullständigt med dig!

de är så fula, men det handlar bara om pengar och om vilken journalist som låtit sig mutas

mr. kolumnen sa...

Måste säga att det förvånar mig att ingen reagerar när jag berör ett viktigt ämne, men när jag skriver om trivialiteter då blir folk arga och skriver som bara f-n

Anonym sa...

Den svenska avundsjukan är ju klassisk. Och visst, det var ju mycket reklam de fick där en sväng alltså.. och sex säljer tyvärr alltid!

Men någon måtta får det vara! Låt gå för att folk åker utomlands för att supa festa kn*lla och ha kul.. men med tanke på hur världen ter sig idag med sjukdomar, sexuellt utnyttjande av minderåriga, pushade tonårstjejer, våldsbrott osv osv så bör någon sätta ner foten och tala om vad som är rätt och fel (när de nu kommit på vad som ÄR rätt och fel..).

Sexfesterna på det där viset är lika knäppa utomlands som i Sverige..lite synd att världen formas så hårt efter sex (synd om den yngre generationen som tvingas tro att allt är okej..).

Så med detta sagt, inte fan ska nån tjäna pengar på sånt här!??

*fritt fram för att kunna tjäna pengar och bli rik i sverige, men inte på vilket sätt som helst* :)

Sova var det ja, go'natt!!
MVH Sandra *igen då*