söndag, juni 18, 2006

Kärlek och ansvar

Jag fick en kommentar på en blogg, hoppas att personen i fråga inte misstycker att jag citerar, eftersom vi tidigare varit som ”katt och råtta”. Till saken. Tjejen på bilden och jag skall antagligen gifta oss vilket ställer stort ansvar på mig då vi kommer från olika kulturer.

Citatet är hursomhelst: ”Grattis i förskott. Du borde vara en lycklig man med andra ord. Det var en trevlig tjej och framförallt vacker som en gudinna. Lycka till!”

Det värmde. Frågan jag ställer mig: är jag värd henne, kan jag ge henne det hon förtjänar? Ju äldre jag blir desto mer tänker jag på andra och mindre på sig själv! M a o: Kan jag klara av vad som förväntas av mig?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, frågan är väl snarare hur länge du får behålla henne

Nä allvarligt, lycka till!

Anonym sa...

Klart du är värd henne! Jag känner inte dig, vet inget om dig alls. Men alla är värd kärlek, även om det bara är för några ögonlick! Respekt och ömhet och humor är allt som behövs för att vårda en relation.. missa inte en chans i livet på grund av något du inbillar dig.. att gifta sig är alltid ett stort steg och man SKA tänka efter innan.. men man ska inte låta sig nedslås av allvaret i situationen.. man ska bara försöka acceptera det och följa livets små nycker..

Många bröllop/relationer går till spillo pga att man ställer enorma krav på sig själv.. Men tänk såhär.. det är ingen större skillnad på att vara ihop och vara gifta.. hade man det bra innan SKA MAN ha det bra efter.. annars har man själv börjat ändra på sig och se saker annorlunda.. och då är man oftas inte samma person "som man blev kär i".. *hmm undrar om det där lät så logiskt som jag ville* ..

Iaf.. lycka till! Var dig själv och slösa på kärlek.
MVH
Sandra

mr. kolumnen sa...

Jag är så osäker, rädd liten fjant!

Anonym sa...

hehe nej då.. du är "bara" mänsklig... // Sandra

mr. kolumnen sa...

Postat av http://www.ehja.net

"Jag önskar både dig och henne bästa lycka!"

Jag tackar så mycket och lyckoönskar dig med