onsdag, juni 21, 2006

Grabbarna Grus o sexfester 3

Den fullständigt löjeväckande reklamen i Aftonbladet för sexfesterna i Ayia Napa fortsätter. Grabbarna Grus får en massiv reklam, hittills har deras namn nämnts inte mindre än 11 gånger i 4 artiklar!

Dagens artikel handlar om den ”stackars” tjejen som blivit så ”utnyttjad” och idag känner sig ”kränkt” för att hon fotograferades och sedan publicerades på nätet ”halvnaken och man såg tydligt upp under kjolen på henne”, varvid hon ”hon fick en chock”

Men var det inte så att hon själv betalade de 400 kr (som Aftonbladet gjort reklam för) och i detalj beskrivit de s k sexlekarna, och sedan utfört handlingarna väl medveten om följderna?


Jag har igår kontaktat reportrarna gosta.westling@aftonbladet.se, christoffer.bjareborn@aftonbladet.se och bett om en förklaring men fortfarande inte fått svar.

Fotnot. Jag var i Phuket/Patong under Tsunamikatastrofen och såg med egna ögon journalister som lade pannan i djupa veck i sändning, talade om den tryckta stämningen, för att sedan skråla med var sin Thailändska i knäet direkt efter sändning. Dubbelmoralen känner inga gränser när det gäller vissa journalister.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,844870,00.html

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag åker gärna dit igen!!!