söndag, maj 14, 2006

Trassel Asien2

Saker går inte alltid som man har tänkt sig. Livet är oberäkneligt. Problem byts ut mot andra problem, glädjeämnen likaså Det gäller att hitta en lösning på allt och inte låta sig nedslås

Jag har god lust att bli väldigt personlig här men får tänka efter en stund till, men varför inte? En personlig blogg med alla dessa glädjeämnen och sorger? Jag har censurerat mig förr och kan väl göra det igen om så skulle behövas. Frågan är bara i vilken grad man kan tillåta sig att prata fritt ur hjärtat och vad som tål offentlighet med och av hänsyn till alla.

Men ok, låt oss vara lite personliga

Kort sagt, anledningen till min vistelse här är kärleken. Jag hade under mina resor hit träffat en tjej som jag verkligen föll för. Det var många aspiranter då 2004, under tre veckor lyckades jag att träffa tre eller fyra tjejer som jag dejtade. Jag föll för Dada, som en fura. Sedan dess har det blivit många resor hit

Vi har bott ihop och haft det rent ut sagt så-jävla-bra. Jag får här vara lite försiktig med vad jag säger men hursomhelst beslutade vi oss för att gifta oss och anledningen till mitt besök här är just detta, nämligen intervjun på svenska ambassaden för att hon skall få uppehållstillstånd i Sverige.

Vad som hände efteråt är att hon flippade ur fullständigt. Under två dagar var hon fullständigt PMS. Arg, skällde för absolut inget och efter två dagar rann det över för mig. Jag bad henne att flyga och fara i Bangkok vilket hon gjorde. Nu i Patong är det andra som pockar på dörren. Det är nämligen så att ovan nämnda historia har hänt förut. I december förra året stack hon bara (jag har berättat om det här). Nåja, jag vet inte vart jag vill komma med detta, men nu umgås jag med denna tjej som jag träffade på julafton förra året när jag var så ensam och Dada bara drog. Vi var två ensamma själar som möttes av en slump på julafton. Hon har de senaste dagarna sprungit benen av sig hit. Men jag vet inte. Jag är inte redo.Åter igen får man väl säga, nej det handlar inte om pengar eller sexköp. Jag är noggrann med det. Lika så Joy som den senaste tjejen heter (vilket kanske inte kan sägas om andra)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk bara på att även om du tar bort dina blogginlägg kan de ligga t.ex. i googles bot osv o finnas i sökningar ändå. :)

Du kan ju alltid skriva filmmanus om ditt snurriga kärleksliv i asien. Starring Julia Roberts.