fredag, maj 26, 2006

Värna djurens rätt

12 kommentarer:

Anonym sa...

*påpekar* Det fattas ett N!
*undrar* Vad är det de bär iväg?

mr. kolumnen sa...

Det stör dem ofantligt att jag är en gris :) Jag råkade tappa en ca 1 ½ cm stor kycklingbit och genast var kavalleriet igång efter larm av en spanarmyra. Jag borde inte få finnas till.

Anonym sa...

Ja du är en gris, kan inte se det roliga i deta. Du är bara självupptagen och tråkig och tycker alldeles för mycket om dig själv

mr. kolumnen sa...

Jag är inte förvånad av dig eller för övrigt alla andra knäppgökar på Internet som tror att de gömmer sig bakom anonymitetens tangentbord och kastar skit omkring sig. Min Policy är i vart fall att information skall vara fri, liksom åsikter, hur obehagliga eller hjärnbefriade de än må vara. Därför får ditt inlägg vara kvar och skylta med sin totala innehållslöshet. Kom dock ihåg att jag sparar alla IP-nummer (för det fall du känner till vad det är)

För alla andra rekommenderar jag denna frustrerade kolumn angående ovanstående puckon. http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,828177,00.html

Anonym sa...

*smile* Det hade kunnat vara jag. Men jag är allt för väluppfostrad för att skriva anonymt. Men jag antar att du såg det!? Jag tycker, tvärt emot vad "anonym" skriver, att fokus hamnat mer på andra varelser i vår värld, än just dig och dina privata problem. Till skillnad från hur det har sett ut, så är det riktigt kul att se vad du lyckats putta ut. Sådeså! :)

Ps: Nä, jag smörar inte för att jag vill ha en tjänst utförd!

mr. kolumnen sa...

Tack för dessa ord!

Anonym sa...

Ja, jag fattar inte heller varför du gör sådär.

... Jag var hos min pojkväns familj för ett tag sedan, då hans bror hittar en mus i en fälla. Han tar upp den o går runt o visar o skrattar o frågar "Vill någon ha en hamster?", folk säger "ååh kolla på det krossade huvudet" och fortsätter att skratta.

Om man känner att man måste döda "skadedjur", varför måste man då göra narr av deras död? Jag förstår att man inte vill ha sådana myror inne, jag fattar att man inte vill ha möss, klandrar ingen för det (även om jag hade försökt på humanare sätt först) men det är bara hemskt när man ställer sig och skrattar åt en annan varelse efter man mördat den, även om det är myror eller myggor.

Men. Det är väl "bara" myror, knappt värda att kallas djur.

mr. kolumnen sa...

Det kallas för ironi, men du kanske inte såg det dubbla budskapet.

Vi värnar gärna små ”gulliga” djur men jag undrar vad du hade sagt om det var kackerlackor på videon

Anonym sa...

Jag hade inte sagt något annorlunda om kackerlackor, och myror är inte gulliga någonstans för mig. Jag fattar ironin Wojtek, jag fattar inte varför du måste göra den på det sättet, för det tar bort din poäng och får mig att tycka att du gör fel i stället.

mr. kolumnen sa...

OK, fattar din ståndpunkt.

Förresten har du ätit myror i chokladsås?

Anonym sa...

Nej, det är inget som jag hade tillfälle eller längtan att äta när jag var köttätare :P

Anonym sa...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»