fredag, maj 05, 2006

Jag flyr fältet

Så var det då dags att spy galla igen !

Alla de sk ”vännerna” ballar ur och håller inte löften vilket kostar mig tusentals kronor. Andra vänner visar sig storslaget promiskuösa, men ”what-the-fuck” ;)

Jag läser i bloggar, och andra glassar, känner sig så viktiga så hälften vore nog

Andra spyr galla på annat sätt, bedrövligt, vad är det för värld vi lever i?

Ähh vad fan, det var bättre förr….

Så jag flyr fältet, igen!

Ta er i häcken allihop!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att jag garvar ihjäl mig!
Är man storslaget promiskuös för att man har EN relation med EN man? Nä, inte ens i dina ögon är man väl det. Men om den enda mannen inte är du... ja, då är man det!
Men du... i så fall är jag stolt över att vara storslaget promiskuös! Så jäkla bra som jag mår nu med denna man, har jag inte mått på många herrans år. Äntligen någon som tycker om mig och uppskattar mig, trots alla mina brister och fel!
Är det nån som ska ta sig i häcken så är det du!
Men... jag ska inte avsluta detta innan jag önskat dig trevlig resa... måtte du stanna länge denna gång... och önska dig ett hyfsat gott liv! (Bättre kan man tyvärr inte få, när man tror att man sitter över alla andra och man bara kastar skit!)
Kram på dig, Darlingen!!!! :)

mr. kolumnen sa...

Inte ville jag föra denna diskussion offentligt men jag kommer inte att ta bort ditt inlägg. Trots allt får jag ju stå för min ståndpunkt att inget skall censureras.

Får bara säga att din kommentar är tämligen meningslös och ointressant. Också att veta om du har sex med en eller tio män, eller huruvida de är gifta eller ej. Jag rekommenderar dock dessa länkar i största allmänhet.

http://www.slaa.nu/
http://web4health.info/sv/answers/add-sex-what.htm
http://lycos.spray.se/dir/Haelsa/Missbruk/Sexmissbruk/

Och dina åsikter om mig får du gärna ha, det bjuder jag på.

http://www.weine.se/files/chinese_clock.mp3