tisdag, maj 30, 2006

Skatt på SMS

EU överväger skatt på mail och SMS!

Har de blivit alldeles tossiga i de fina korridorerna eller är det 1:a April idag Hallå! Någon hemma?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar alla skatter, de gör att vi medborgare får så mycket tillbaka :) bra sjukvård, tandvård, skola och miljö, mera skatter, speciellt på energi för att inte glömma trängselskatten. för miljöns skull, o nu skatt på sms och mail, också den för miljöns skull :)

Anonym sa...

Det kan verka tokigt. Men jag lovar dig att om några år, så har vi blivit så hjärntvättade, att vi kommer att se logiken även i detta. Se tex på ovan nämnda trängselskatt. Vi betalar snällt och tycker oss se anledningen till varför vi gör det.

mr. kolumnen sa...

Hur kan staten beskatta något som ingen och alla äger, nämligen Internet. Det finns inga motiveringar som håller. Vi får se om Fransoserna är lika flata som vi i Sverige.

Anonym sa...

Nää, alltså man betalar för sitt internet, man betalar för sin dator, man betalar för sin mobil. Man betalar för hur mycket man använder datorn och mobilen (ibland i det förra fallet). Det är löjligt att beskatta en sådan sak som mail och sms. Trängselskatt är jag emot men jag fattar ju en viss logik bakom det hela, men vad beskattar man med sms, luften?

mr. kolumnen sa...

Trängseln i luften kanske :)

Anonym sa...

RIV NER HELA JÄVLA EU!!

Anonym sa...

Själv undrar jag när man ska beskatta sex. Tänk vad pengar man hade kunnat tjäna in till sexualundervisning och AIDS-forskning, om man beskattade varje älskog med nån krona eller två. För enkelhetens skull hade man kunnat sambeskatta och ge en viss rabatt till personer i fasta relationer. En sån skatt hade jag möjligen kunnat se logiken i!
Men jag är lugn... för jag vet att det kommer. Jag är ju född i landet som beskattar allt.

Anonym sa...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonym sa...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

Anonym sa...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Anonym sa...

I find some information here.