fredag, april 16, 2010

Sex, drömmar och galenskap

För mer är tjugo år sedan slutade jag som violinist på Konserthuset i Göteborg. Där arbetade en tjej som jag gick tillsammans med på musikhögskolan. Hon var också violinist, ganska snygg, men dryg och inte speciellt friendly med mig. Jag har inte tänkt på människan sedan dess.

Idag dyker hon upp i min dröm när jag sover. Hon har nu en ”förfinad” kropp. Vi är på turné och sitter i ett avskilt område bak i en buss. Båda är väldigt upphetsade. Precis när det skall till vaknar jag, och försöker desperat att somna om… utan att lyckas

Snacka om att jag var på dåligt humör i morse!

Men det är helt otroligt hur hjärnan fungerar. Allt finns kvar! Tänk om man kunde plocka fram det. Galenskap på en gång.


PS. Bilden är MYCKET lik tjejen i verkligheten (gissa vem?) men det är en viola på bilden, inte en violin

PPS. Lustigt! Samtidigt som jag skriver detta så skriver en vän om ungefär samma sak här

7 kommentarer:

Danii sa...

Ja hahaha, lustigt är bara förnamnet =)

Tänk, två tar sig en tanke *S*

mr. kolumnen sa...

Ja sanslöst!

Anonym sa...

Jag fick aldrig svar på mina intelligenta frågor i tidigare meddelanden? :( Jag förstår att det inte är lönt att besvara detta eftersom det inte längre går några flyg pga vulkanutbrottet på Island. När supervulkanen i Yellowstone blåser igång är det istid som gäller. Nåja. Jag får väl nöja mig med att läsa om lite våta drömmar om en gammal violinist i en gammal buss längst bak och känslan av att vilja tvinga sig att somna om för att man vill ha sex. Jag vet hur känslan upplevs men jag blir arg för att man inte längre kan flyga iväg.

Nä nu skall jag ta fram en stor gammal whiskey som jag sparat sedan 1969. Den ska jag dricka upp ikväll och tänka på vad Jehovas sagt om domedagen.

Det var fullt med partiklar på bilen idag när jag skulle iväg och det betyder att man inte skall vara ute i friska luften och andas med munnen. kan man skaffa munskydd? NÄ. Partiklarna är så små och är att jämföra med asbest partiklar vilket kommer att leda till lungcancer för alla.

Än en gång. När supervulkanen i Yellowstone smäller då är det istid och jag måste bygga en raket för att åka iväg.

// Dr. Snuggles.

mr. kolumnen sa...

Får jag följa med?

Anonym sa...

JA FLYG O FAR DU ÅT HELVETE , IDIOT!

Danii sa...

Dr. Snuggles är väl ingen idiot... Anonym måste lära sig att hantera de svenska måtten för både grammatik och etikett haha
pucko

och för dig W önskar jag e goder natter

antibimbocompaniet sa...

"Anonym" är nog en smula agresiv och uppretad skulle man nog kunna säga. Man kan nästan känna lukten av galla i inläggen.