torsdag, april 08, 2010

Jag, Wojtek Wybraniec

Jag tror att mina kvinnliga läsare har en tveeggad inställning till mig. Jag har kontroversiella åsikter men jag är alltid ärlig.

Men den snällaste och något piedestalaktiga kommentaren kom häromdagen.

”… jag vet att Wojtek är en mycket bestämd man, med sunda åsikter och som dessutom är en förkämpe för yttrandefriheten och alla människors lika värde.

Han är en person som många borde eftersträva att vara.

Ledord för Wojteks personlighet är RÄTTVIS, SNÄLL, BESLUTSAM, INTELLIGENT, SKÖTSAM, ÄRLIG.

Jag tror att många som retar sig på Wojtek inte har förstått hans budskap ordentligt. När människor kommer till ordentlig insikt så förstår man.

Se bara på denna blogg. Vilken resa att läsa densamma. Var glada istället för att Ni kan få följa med på en resa i Wojteks liv utan att för den skull klanka ner på han.

Leve yttrandefriheten.”

Tack!

Idag skall jag få armen skruvad o knäckt och allt eller vi får se. Två experter skall kolla på mig. Det betyder att det är intressant… och farligt

19:30
Det blev för farligt. Ingen operation. Jag får leva utan känsel eller kraft i högerhanden. Anledningarna är många och svåra att förklara i korthet. Jag vill inte riskera en förlamning på hela högra sidan av kroppen

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det går bra.

Anonym sa...

Jag tackar för att min uppmuntran hamnade på löpsedeln!

Vi kanske syns inom kort. Kommer till Göteborg och då hade det varit trevligt om man kunde dricka lite sprit och umgås med en tre fyra thailändskor i ålder 20-25 samtidigt.

Jag borrar vidare...

Mvh

// Doktor Snuggles

Danii sa...

Men men men.... Wojjen, hur ska det gå med violineriet då??? verkligen tråkigt att höra!!

mr. kolumnen sa...

Inga fler violiner. Knskke därför jag drömde som jag gjorde idag

http://kolumnen-sweden.blogspot.com/2010/04/sex-och-galenskap.html