söndag, april 04, 2010

Joy


Photoshop är bra att ha!

Nu är detta förut sönderrivna lilla ID-kort lagat, förstorat och skall in i en ram och hängas på väggen som ren protest

Jag accepterar inte sådant beteende

ALDRIG

9 kommentarer:

Anonym sa...

Fråga till W. Är friheten ömsesidig i ert förhållande? Är det ok om din fru ligger med andra? Är det ok om din flickvän har manliga "vänner" som hon tillbringar natten med?

DW

mr. kolumnen sa...

Svar ja. Men hon bör nog hålla det hemligt som jag gör för det mesta. Det rör uppenbarligen upp känslor och jag vill inte ha konflikter åt något håll

Enligt vår trosbekännelse kan jag ha 4 kvinnor men hon bara en man

Anonym sa...

Svar till alla! Vore det inte enklare att glömma allt vad äktenskap heter "trohet tills du dör" och satsa på förhållande på lika villkor och inget tjat. Passar det inte så säger man hej då. Nu är jag ju gift o pratar emot mig själv...men det är en tanke./S

mr. kolumnen sa...

Precis! Det finns nog otroligt få förhållanden där parterna enbart hållit sig til varandra

Anonym sa...

Hej igen, hoppas detta kankse retar någon:) jag gillar spel,sprit och kvinnor. Satsade 50kr i dag på travet DD, vann precis 480kr. Nu kan jag gå ut o dricka och sen träffa en kvinna:) dagen avklarad till perfection! /S

Anonym sa...

Jag tror på Wojteks resonemang till 100%.

Det är bara en moraluppfattning att man måste hålla sig till en. Jag tror på Buddhismen!

Det är historiskt sett kyrkan som krävt detta och i den nu rådande ordning - dvs. det sekulariserade samhället - är det helt ok att vara med många.

Ser man till vissa apraser så går de runt och sätter på varandra hela dagarna. Det är lika sunt som att äta eller motionera. Det är ett mänskligt behov av få dra av trosorna på en snygg 25 åring och älska med henne hela natten flera dagar i sträck.

Anonym sa...

Hur kan anonym tro BÅDE på Wojteks och Buddhismen??!

Bigami är oxå olagligt i de allra flesta länder. Otrohet är dock tillåtet som de flesta vet.

Tyvärr för W får han inte ha mer än en fru om han inte tar hand om alla på ett jämställt och likvärdigt sätt. Har du råd med det? Koranen är tydligt på det området.

/ DW

Anonym sa...

Buddhism är ingen religion :)

Vad koranen föreskriver är mindre relevant i detta sammanhanget men det bör nämnas att Muslimvärlden är den mest dubbelmoraliserande religion som finns. Sharialagar och mullorna som kan gifta sig under 20 minuter och muslimerna vill inte kalla ränta för ränta utan titulerar detsamma på ett annat vis fastän resultatet är detsamma ??

Giftermål på tjugo minuter kallar vi för prostitution i Sverige.

Vad jag vet har väl Wojtek inte hängivit sig åt Koranen... Har han gjort detta så är det hans val. Jag bryr mig inte.

Men jag vet att Wojtek är en mycket bestämd man, med sunda åsikter och som dessutom är en förkämpe för yttrandefriheten och alla människors lika värde.

Han är en person som många borde eftersträva att vara.

Ledord för Wojteks personlighet är RÄTTVIS, SNÄLL, BESLUTSAM, INTELLIGENT, SKÖTSAM, ÄRLIG.

Jag tror att många som retar sig på Wojtek inte har förstått hans budskap ordentligt. När människor kommer till ordentlig insikt så förstår man.

Se bara på denna blogg. Vilken resa att läsa densamma. Var glada instället för att Ni kan få följa med på en resa i Wojteks liv utan att för den skull klanka ner på han.

Leve yttrandefriheten.

// Doktor Snuggles!

mr. kolumnen sa...

Jag tackar och bugar för dessa ord Dr. Snuggles. Det är inte ofta det händer här på bloggen