onsdag, april 28, 2010

Sexarbetare i Asien

Moral, familj och lojalitet pratade jag om igår. Det kanske är det viktigaste i min syn på vad som är viktigt i livet. Många gånger har jag blivit sviken i det avseendet i Sverige. Det kanske värsta sveket kom från min allra närmaste familj.

Min gode vän ”Växthuset” förfärar sig i ett inlägg över sexhandeln i Asien efter att ha sett inslaget nedan.Nu är det så att ”Växthuset” har fått fakta lite om bakfoten. Det finns inga hallickar i Asien. Det fungerar såhär. Tjejerna erbjuds jobb i barer. Jobbet går ut på att se vacker ut och locka kunder till baren och för detta får de en lön av baren månads eller veckovis. Det är sedan mannen som betalar sk ”ladies drinks”. Om båda vill kan de lämna baren tillsammans men mannen får då får då betala baren för att hon lämnar sitt jobb. Vad som sedan sker är upp till mannen och kvinnan. Många tjejer tar betalt för sex, lika många är på jakt efter en man och seriöst förhållande. I Asien ses mannen som försörjare och därav följer att gåvor och pengar utges, ungefär som i väst, man delar på ekonomin.

Det finns inget socialt försäkringssystem i Asien varför barnen får ta hand om föräldrarna på äldre dagar. De skickar helt enkelt pengar till föräldrarna för deras försörjning. I genlängd tar föräldrarna hand om eventuella barn.

Det är inte ovanligt att tjejen blir kär och mannen känner ansvar för tjejens välbefinnande och ger pengar på månadsbasis. I Thailand brukar det handla om ca 10000 Bath = ca 2000 kr. Många tjejer har flera sådana försörjare. I sammanhanget skall nämnas att ett ”vanligt” jobb på t ex 7-eleven eller annat okvalificerat jobb ger 6-8000 Bath. Ett välbetalt arbete belönas med ca 20 000 Bath.


Ett exempel ur verkliga livet.

Jag har en tjej som bor i min lilla lägenhet som jag hyr året runt för att ha någonstans att bo när jag åker dit på semester. Det blir billigare så än att betala för hotell och betydligt trevligare. Hon bor där gratis. Jag har någon som passar min lägenhet och hon har samtidigt 2-3 försörjare. En av dem är hon kär i. Helt klart är att det handlar om ömhet och kärlek, men hon kasserar ändock in 30 000, bor gratis och kan dessutom knäcka vid sidan om. Jag önskar att jag kunde ha det så enkelt.

”Pussy for sale” säger vidare min vän. Det finns inget som heter ”pussy for sale”. Det heter ”Pussy for rent” och om man hårddrar det hela undrar jag vad skillnaden är mot väst? Samma sak! Pussy for rent. Mannen betalar i de allra flesta fall, öppnar dörrar, bjuder på middagar och i bästa fall får han hyra pussy. Passar det inte blir det inget. Likaså är det i förhållanden och äktenskap. Väldigt få män lämnar tjejen, majoriteten av män blir lämnade. Pussy for rent, samma lika.

Om man inte tycker om sex kan man inte arbeta som sexarbetare, ja det heter så nuförtiden sedan ordet prostituerad ansågs för brutalt i de svenska finrummen. Det hela handlar dock i slutänden om moral och familj och lojalitet mot familjen i Asien. Hade jag varit kvinna i Asien hade valet av inkomstkälla varit ganska enkelt för mig.

Oj, vad långt inlägg det blev idag, men det berör och gott folk,

Jag inser att jag har en kontroversiell åsikt här som inte direkt är politiskt korrekt i Sverige. I Sverige är det för dagen detta som gäller.Det finns dock inget som säger att vi här har rätt och de är offer i Asien. Det är nämligen så att de i Asien inte kan förstå hur vi kan ha det så i väst med ensamhet, brist på kärlek, ömhet och ren sex.

BTW. Jag har aldrig sett några sexspalter i tidningarna i Asien av typen ”så blir ditt sexliv bättre”. Undrar varför?

____________________________________________________

Läs gärna min uppsats kallad Sexhandeln i Göteborg men observera att sedan detta arbete skrevs har det skett betydande ändringar i svensk lagstiftning varför de delar i skriften som avser det legala förhållandet ej längre överensstämmer med verkligheten. Lagstiftaren har ansett att könshandeln bör stävjas varför man valt att ensidigt kriminalisera prostitutionen. Det innebär att f o m 1999-01-01 är det fullt lagligt att sälja sexuella tjänster men kriminaliserat att köpa dessa.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja den där filmen verkar ju handla om sunda och hederliga moraliska begrepp.......INTE SAAAANT!!

mr. kolumnen sa...

Undrade just hur länge det skulle dröja innan någon vågade sig på en kommentar. 810 besökare igår och inte en kommentar! Det verkar som att mina läsare har svårt för komplexa problem och långa texter.

Till Anonnym ovan: Svaret finns i inlägget om du läser noggrannare

Anonym sa...

Anledningen till att jag inte hunnit svara har sin grund i att jag blivit filmberoende efter ett länktips här ifrån kolumnen och därför inte haft tid över för svar på inlägg som borde vara en mansklig rättighet, dvs att få njuta av varandras kropppar och som tack för detta ge en liten slant i rent uppskattande syfte...

http://www.redtube.com/34519

Nä, jag måste tillbaka till RÖDATUBEN för att kolla vidare och har därför inte tid med diskussioner.

// Dr. Snuggles.

Anonym sa...

Jag vill ändå komma med en intelligent kommentar eftersom arbetet påbörjats att uppfinna en ny sexmaskin...

Om det skulle vara tabu att gnugga varandras näsor eller massera varandra på ryggen så hade det säkerligen funnits lagstiftning häremot.

Det skall väl inte spela någon roll vilken kroppsdel som masseras? Alla gillar sex och det måste väl vara bra om man också kan få betalt när det samtidigt är skönt?

Hur gör man när kvinnan mitt i samlaget säger nej? Om man har två sekunder innan det går och då skall behöva avbryta? Är det våldtäkt? Ja tyvärr!

Då kanske det gått för kvinnan en fyra fem gånger och det är väl orimligt att mannen då skall behöva avbryta?

Därför bör man upprätta ett skriftligt kontrakt för att undvika att bli anmäld.

AVTALSFÖRSLAG (i alla hål)

Härmed förbinder sig kvinnan att fullfölja samlaget med mannen intill dess att denne fått utlösning och inte under någon gång under samlaget utala ordet nej utan enbart hålla sig till det uttalade ordet ja ("JA JA JA ") och möjligen ropa lite på gud också.

DATUM:

AVTALSPARTER
Underskrifter
Kvinnan

-----------

Männen

-----------

-----------

-----------

// Dr. Snuggles JR.

Anonym sa...

Jag önskar även förmedla följande länkar.

1. KUKKUNSKAP
http://www.rfsu.se/Bildbank/Dokument/Fakta/kukkunskap2008.pdf?epslanguage=sv

2. FITTFAKTA
http://www.rfsu.se/Bildbank/Dokument/Fakta/fittfakta2008.pdf?epslanguage=sv

God kväll!

// Dr. Snuggles

Anonym sa...

En del gör vad som helst, och SÄGER vad som helst. För att få behålla sin "rätt" att knulla hur, när och hur många som helst med så lite ansvar som möjligt, i alla lägen. Låter moraliskt och lojalt tycker jag.Och i mina öron PATETISKT!!
:(

mr. kolumnen sa...

Senaste två kommentarer
Dr. Snuggles – Anonym
1 - 0

Anonym sa...

Poäng......fan va töntigt!!
:D

mr. kolumnen sa...

"Töntigt" - Var det inte så man uttryckte sig som 14-is som visste allt?

Anonym sa...

Skriv en ny artikel nu så vi slipper sitta och kolla på denna långa jävel.

Ett tips: Jag vill lära mig allt om oljeskadorna som nu drabbar USA.

// Dr. Snuggles.

Anonym sa...

Anonym har en poäng!! Hur får W ihop familj, moral och lojalitet med att vara gift och ligga med vem han vill?? :-o

Är det moraliskt ok och lojalt mot familjen enligt en ALLMÄN moraluppfattning, inte enligt W:s moraluppfattning? Skulle inte tro det!

"Allt annat går fett bort!
Familj, moral & lojalitet"