torsdag, juli 02, 2009

Privatliv och Liseberg

Någon skrev, när jag bekymrade mig om att kommentarerna sjunker trots samma besökssiffror, att jag skulle vara mera personlig. Visst, det ligger en hel del i det. Och så ska ske, när vårdnadssvängen är över. Ja det är nu tredje rundan med X:et på 14 år. Något hopp att någonsin kunna samarbeta finns inte där, det är väl allt som jag har att säga i den delen. Men det är svårt att vara personlig under sådana förhållanden när man får väga ord på en guldvåg vad det gäller det. Därför har här inte funnits något personligt på mer än ett år, ja nästan inget personligt.


För mitt privatliv är kul och bekvämt, livet är kul. Det känns bra, det är harmoniskt. Jag har aldrig tidigare varit omgiven av enbart människor jag kan lita på, det är jag nu. Men man vet hur fort sådant kan ändra sig.

Vi, dvs jag Darunee och Jackie var hursomhelst på Liseberg på 2-årsdagen av vårt bröllop. Det var första gången i sitt liv som min fru åkte berg och dalbana.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fräckt. Skall tametusan själv ta mig till Liseberg med fru och ungarna när tiden tillåter.

Hur gick vårdnadstvisten?

mr. kolumnen sa...

Pågående, följaktligen inga kommentarer om den

Anonym sa...

Mhm det är bara vid vissa tillfällen du är mer personlig har jag förstått! Ska hålla tungn rätt i mun så jag slipper referat i framtiden!