
* Mat som gäster inte ätit upp sparas och serveras igen. Det går till så att köttet rensas från eventuella såser och sparas till senare maträtter
* Köttet rensas ur kylarna först när det definitivt oanvändbart, dvs luktar mycket illa, lite slemmigt kött eller någon vecka gammalt går utmärkt att använda
* Rent ris sparas och serveras igen
Ett tips i sammanhanget är att beställa räkor. Räkor går inte att spara till senare, inte heller går de att fritera igen
Men vem minns inte centralköket som fick stänga, köttskandalen på ICA? Det förekommer sådant överallt. Senast för min del var när jag fick könshår i maten på en stor och populär restaurang mitt på Avenyn i Göteborg, och hur många gånger har jag inte blivit matförgiftad på restaurang?
3 kommentarer:
nojja!!!
Kom med något nytt. Det där är gamla nyheter.
Jag anser att kan man äta gamla mögliga ostar och dricka gammalt rödvin eller whiskey så skall det väl inte spela någon roll om man äter lite välhängt kött som fått tid att möra till sig lite grann.
// Taxichauffören från Flen som inte tycker om ben i maten
Skicka en kommentar