söndag, januari 04, 2009

Israels ockupation

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH


Det var länge sedan som jag ägnade mig åt att kommentera vad som händer ute i världen men jag känner att det som händer i Israel förtjänar en åsikt. Jag kan visserligen för lite om konflikten men så mycket vet jag

* Det var judarna som ockuperade området kring Gaza
* Det är judarna som nu går in med en regelrätt slakt på civila
* Judarna borde ha lärt av sin egen historia och borde veta bättre


Usa:s hållning i denna fråga är ännu märkligare. ”Israel har rätt att försvara sig” Israel invaderar ju Gaza med en av världens kraftfullaste militärmakter skjuter mot ambulanser och slaktar civila och USA pratar om försvar. Det är helt absurt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Största partiet i Palestina är Hamas som, enligt bla EÚ, är en terroristorganisation. Hamas utför ständigt raketattaker mot Israel och har som mål att radera Israel.

Att Israel tröttnar är inte så konstigt även om de kanske tar i mer än nödvändigt...

Anonym sa...

Här finns fakta att läsa.

Om Gaza
http://sv.wikipedia.org/wiki/Gaza

Om konflikten
http://sv.wikipedia.org/wiki/Israel-Palestina-konflikten

mr. kolumnen sa...

För mig ser det ut som att judarna vill radera ut varenda arab från kartan. Ja, det vill säga den politiska makten då folket sällan vill bråka

Anonym sa...

Gillar inte Araber över lag, men i rättvisans namn det var Judarna som började. Dvs de Amerikanska Sionisterna som istället för de stackare som lidigt alla helvetes kval under under Hitlers utrotnings "kampanjer"i Europa, och som blev lovade en fristad i Israel,invaderade landet med sina outhärdliga Amerikanska åsikter att.., här kommer vi och vi har Rätt att ta ALLT vi ser.
Alltså sparkade de ut araberna (som levt sida vid sida med de judar som var bofasta där då,i fred) och gjorde precis som Nazisterna gjort mot deras Europeiska bröder,konfiskerade all derar mark och egendom.
Sött va??????