måndag, juni 09, 2008

Bältesnära tjänster

Vi satte in följande annons i tidningen. Den var publicerad i GP igår och telefonen ringde i ett. Darunee fick hur många erbjudanden som helst! Dock inte om hushållsnära tjänster, snarare bältesnära tjänster. Det verkade som om alla svenska män plötsligt fick svårt att läsa vad som står i annonsen.


Det är sorgligt att se och höra hur desperata svenska män är. Ensamheten, övergivenheten, brist på sexuell samvaro är västvärldens största problem. Se bara på alla sexspalter i tidningarna. Alla vill läsa men ingen gör det. Jag är förvånad att det ens föds barn i detta land. Fast i 75% av alla fall i Sverige är ju mannen bara bra till att avla fram barnet för att sedan agera öppen plånbok sedan kvinnan likt svarta änkan bitit. Dock skadeskjuter den västerländska kvinnan lite bara, så att mannen skall betala tills han förblöder. För det är också klara fakta att över 90% av alla skilsmässor initieras av kvinnor, och över 90% av ensam vårdnad tillfaller kvinnan.

Så där sitter svenska män porrsurfar suktar efter sex och ringer vad de tror är förtäckta annonser om prostitution, för att sedan ta ut all sin frustration på en tjej de inte känner när de upptäcker att annonsen inte handlade om sex. Tragiskt

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj vilken bitterhet!! Har du någon källa till 75%, 90% och 90%? De låter väldigt tagna ur luften.

Om 90% av skiljsmässorna skull initieras av kvinner kanske en del av förklaringen skulle kunna vara att MÄNNEN gjort något fel?!

Att asiatiska tjejer har en klar "stämpel" bland svenska män är ett tråkigt faktum :(

mr. kolumnen sa...

Sorry Det var slarvigt uttryckt. Vad jag menade är att det fram till 1998 enbart dömdes till gemensam vårdnad i 10 %. I övrigt stämmer alla siffror.

Fakta: 70 procent av mammorna får enskild vårdnad vid vårdnadstvist. I 20 procent av fallen får männen enskild vårdnad. I 10 % av fallen döms gemensam vårdnad.

- Varje år separerar cirka 25.000 föräldrapar. Av dessa initieras 90% av separationerna av kvinnan. För de flesta löser sig barnfrågan utan problem. Men mellan 2.000-3.000 par kommer däremot inte överens

-. Under 1991 avgjordes 2.910 vårdnadstvister, 1993 var siffran 3.137 och 1995 avgjordes 3.754 mål.

Så säger lagen: - Oktober 1998 infördes en ny vårdnadslag som gör det möjligt för domstolen kan döma till gemensam vårdnad, vilket inte gick tidigare.

- Lagen ger domstolen rätt att bestämma var barnen ska bo.

- Föräldrarna ska i möjligaste mån komma överens genom att ha frivilliga samarbetssamtal och träffa avtal, som socialnämnden ska godkänna. Vid konflikt kan domstol besluta om vårdnaden, som kan bli gemensam även om enförälder motsätter sig det.

- Den förälder som har umgänget med barnet får utökade möjligheter till avdrag på underhållsbidraget. Föräldrarna ska dela på resekostnaderna i samband med umgänget.

- Målen med nya lagen är att:
* undvika uppslitande vårdnadstvister.
* barnen ska få träffa båda sina föräldrar.
* det ska skapas färre vinnare eller förlorare som det ofta blivit i vårdnadstvister.

Läs gärna också gärna en rättsvetenskaplig uppsats som jag skrivit om ”Barnets bästa vid vårdnadstvister” på http://www.nodaddy.nu/barnbas.html . Där finns alla fakta med källhänvisningar och allt

mr. kolumnen sa...

Jag glömde en sak. av 4 äktenskap är det 3 som slutar i skilsmässa. Alltså världens högsta siffra för Sveriges vidkommande. Alltså är det 75% som skiljer sig.

Källa: www.scb.se

mr. kolumnen sa...

Lite färsk statistik från SCB, separationer, 2004

95% av all ensam vårdnad tilldelas kvinnorna. Männen får följdaktigen nöja sig med beskedliga 5%. Enligt barnombudsmannen bor 215 260 flickor utan sina pappor att jämföra med 33827 som bor utan sina mammor.

Källa. http://www.dnv.se/mou/rapport_mansfortryck.pdf
sidan 101

DET ÄR ALLTSÅ ÄNNU VÄRRE ÄN VAD JAG SKREV