tisdag, juni 24, 2008

Gamla vänner tycker till


Jag träffade en gammal kompis för några dagar sedan. Hon såg likadan ut nu som då, något äldre. Jag däremot måste ha blivit gammal, hon kände inte igen mig. Vi pratade om en annan vän som inte längre finns med. Ni vet, det finns de som bara försvinner när det kommer en man/kvinna i deras liv. En sådan där ”vän” som bara ringer när saker skall uträttas, eller datorer lagas, eller om förhållandet inte håller. Denna ”vän” ringde mig på midsommardagen och jag frågade vad som hänt emellan dem

-Du är inte tillräckligt pålitlig för att jag ska prata med dig om det!

Vidare har jag som så många gånger förr blivit ombedd att ta bort en video från denna blogg. Det har hänt många gånger förut. Annica X, Thomas X, Tersah X, Theresia X, Fatima X, Anna X samt och några till har inte tyckt om det jag skrivit.

Svaret är som alla gånger nej även om jag är benägen att för just denna person göra ett undantag. Tyvärr. Allt som skrivits eller visats här stannar.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vad som har hänt mellan dem....Du skrev det precis.
"Ni vet, det finns de som bara försvinner när det kommer en man/kvinna i deras liv. En sådan där ”vän” som bara ringer när saker skall uträttas, eller datorer lagas, eller om förhållandet inte håller.
Jag vet också en vän som inte ville kännas vid dej på järntorget för några år sedan när hon var med sin så kallade pojkvän eller vad han nu var??!!
Gött att du äntligen tagit ditt förnuft till fånga som jag och Jea gjort.
Hahaha..."Du är inte tillräckligt pålitlig för att jag ska prata med dej om det" Ja det kommer ju från rätt käft *not*
Men du kan få hela historien av oss om du vill men som sagt du skrev dom flesta svaren själv.
Ingen idé att fråga heller för antingen få du till svar att hon inte minns, att hon inte sagt och gjort eller den värsta, jag har blivit sån tack vare min x man :0))
*kräks*

Kram Netta.

Anonym sa...

P.S
Javisst är hon jävligt snygg min lilla långa Jea :0)

mr. kolumnen sa...

Jag kräks jag med, tycker mycket illa om det!

mr. kolumnen sa...

Alltså illa om X beteende.... och jisses, vad lång hon är, nice

Anonym sa...

Vi får joina en kväll tycker jag..Du jag och Jea över några bira :0)

Anonym sa...

Det är inte det du skriver, som satte sig på tvären, snarare det som syns på filmen.

mr. kolumnen sa...

Vad sägs om lite barbequeparty i trädgården till helgen Nettan och L och Jea?

ehja sa...

Hör det inte till korrekt sed att först fråga vederbörande om hon vill vara med, innan filmen läggs ut? Bara för att man ställer upp på att bli filmad, så inneär ju inte det att man automatiskt säger ja till att figurera på nätet.

mr. kolumnen sa...

Vederbörande har sett en hel del av råmaterialet och alla klipp som finns i det färdigklippta. Vidare säger vederbörande till och med på video i råmaterialet, ”lägg ut detta på YouTube”, ”…och detta kommer på YouTube, det är ganska roligt”. Alltså var personen fullt medveten om att jag tänkte lägga ut det, och det var OK. Problemet är att klippningen inte blev som personen väntat sig. Jag får väl göra en till. ”Version officiell”

Anonym sa...

personen var inte nykter ,och visste inte att i stort sett hela filmen skulle vara om henne.Det hade kanske varit en bra ide att fråga henne i nyktert tillstånd också.Och visat den färdiga produkten innan.För om hon vetat om hur det "klippta materialet" såg ut,hur kommer det sig att hon blev så chockad.

Anonym sa...

Jag blev sååå nyfiken på videon på You Tube. Hur hittar jag den "sökord"?