tisdag, oktober 16, 2007

Svek

Det finns i mitt liv två stora svek som jag råkat ut för. Båda handlar om obesvarad kärlek.

Första gången 1994 när jag och mitt barns mor skildes. Jag skrev av mig allt och när jag sedan upptäckte Internet lade jag ut min historia. Därmed är det skrivet utan en tanke på att någon skulle läsa det, alltså så nära sanningen man kan komma. Historiens publicering ledde till en storm. Jag blev efter påtryckningar från olika feministiska grupperingar gång på gång avstängd från Internet.

Andra sveket december 2003 handlade också om kärlek, eller brist på densamma, och sedan en lång harrang på nätet. Samtidigt dog min far. Det efter att vi tillsammans skaffade ett liv tmed min då käresta. Jag var så ledsen att jag i det närmaste tog livet av mig. I fyra månader låg jag i min säng och söp dygnet runt.

I Juni 2004 åkte jag till Thailand där jag träffade min nuvarande fru.

Utöver de nya länkarna som nu åter finns tillgängliga känns alla kommentarer överflödiga


PS. Eftersom jag haft ett enormt datahaveri är filerna från ”I kärlekens kölvatten” hämtade från 13 år gamla disketter, det funkade inget vidare. Mmm, skriv på papper om ni vill bevara!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken livshistoria, Makalöst. Jag önskar dig allt gott

//Bosse

Anonym sa...

Om du är intresserad så tror jag att jag har fått alla delar av Kärlekens kölvatten. Jag tror dessutom att jag har dem kvar.

Anonym sa...

Shit! Jag glömde!

Anonym sa...

jag har jämfört och jag tror att du fått med allt som jag har. Så där kunde jag inte vara till hjälp.

mr. kolumnen sa...

Tack tack Ehja. Jo av texten till ”I kärlekens kölvatten” har jag fått med alt, värre är det med bilderna som hamnade på en diskett som felade.

I övrigt kan man ifrågasätta varför jag igen lägger ut det igen. Men OK. Det är mitt liv och det är så det har sett ut