onsdag, juni 06, 2007

Mänsklighet

Det är lustigt. När män vill ha unga kvinnor heter det att de är snuskhummrar. När kvinnor skaffar yngre män heter det att de förverkligar sig själva. Märkligt nog är det ofta de där kvinnliga ”förstå-sig-påarna”, de som aldrig skulle låta ett felsagt ord passera, som söker sig till undergivenhet i sexuella relationer.

I övrigt funderar jag idag på wacko figurer som bara försvunnit som en avlöning. Stora planer drogs upp, sedan misstänksamhet och därefter strutsmetod. Ja vad är det de kallas nu igen… rättshaverister?

Barndomsvänner har dykt upp här på sajten också, märkligt att konversera med människor som man inte haft kontakt med på 25, 30 år. Dock mycket trevligt

Nåja gott folk, jag har det bra, solen skiner, ena fågeln har rymt och tjejerna är vackrare än någonsin. Jag blir bjuden på gratismiddagar och spriten flödar. President Bush kommer på besök igen och min privata rådgivare är tillbaka från Bangkok. Vi smider planer för mänskligheten.

3 kommentarer:

antibimbocompaniet sa...

Det där om att det skulle vara accepterat att kvinnor har yngre män är b.s. min vän , speciellt av sina medsysstrar blir man kritiserad om man vågar sig att visa ett "sunt intresse för en ung fräsching,knappt man vågar tänka högt....

antibimbocompaniet sa...

ps.Du var söt när du var barn
:)

mr. kolumnen sa...

Bara som barn? :-(