lördag, juni 09, 2007

Jag älskar oskyddad sexOch ikväll är det dags för gratiskalas. Snart kallas jag väl för ”ballongmannen”. De hänger i Thailand nämligen ut en massa ballonger på krogen när någon firas, och då är jag där.

Ballonger av trevligare slag kommer också att tas fram (för musen över bilden på tjejen ovan, hehe) och det är sällan någon använder kondom. För kvinnans del kan hon i så fall lika gärna använda en dildo, för mannens del är det inte tillnärmelsevis samma njutning. Jag försvarar inte på något sätt killen som nu sitter i rätten i Sverige men de ovan givna förklaringarna är den största anledningen till att folk inte använder kondom plus att det med dagens bromsmediciner knappas är någon som dör i Aids

Så, nu har jag varit politiskt inkorrekt igen

Just det, jag glömde, jag har inte HIV!Minst 130 flickor hade kontakt med den 32-årige hiv-mannen

Mannens pappa: Jag vet inte hur han fick det

Landstinget uppmanar: Ta kontakt med vården

2 kommentarer:

Anonym sa...

W wrote: "Jag försvarar inte på något sätt killen som nu sitter i rätten i Sverige men de ovan givna förklaringarna är den största anledningen till att folk inte använder kondom plus att det med dagens bromsmediciner knappas är någon som dör i Aids"


Du ÄR galen. På RIKTIGT! Du är by far en av dom mest omoraliska människorna jag någonsin hört talas om. Jag vill se dig i en seriös debatt med J.Josefsson t e x där du får utveckla dina tankar. Just nu fattar jag nada.

Anonym sa...

Jag hoppas att alla kvinnorna som legat med hiv mannen kommer att utveckla AIDS.